Υπόθεση Βαλυράκη: Δολοφονία καταγγέλλει δεύτερος μάρτυρας

Ημερομηνία:

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη στις 24 Ιανουαρίου στην Ερέτρια, μετά την μαρτυρία άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε τι ακριβώς συνέβη από απόσταση 150 μέτρων.

Η μαρτυρία του δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έχει εκφράσει φόβο να καταθέσει στο οικείο Λιμεναρχείο και σήμερα πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, έρχεται να προστεθεί σε όσα είχε καταθέσει ένας φούρναρης της περιοχής.

Τι περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας

Ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως είδε να προσεγγίζει το φουσκωτό που βρισκόταν ο πρώην υπουργός αλιευτικό σκάφος.

Οι επιβαίνοντες στο αλιευτικό άρχισαν να λογομαχούν με το Σήφη Βαλυράκη, ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν στο σκάφος, σύμφωνα με το μάρτυρα πήρε το κοντάρι και χτύπησε δύο με τρεις φορές τον πρώην υπουργό.

«Ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν μες στο σκάφος δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτός είναι που πήρε το κοντάρι και χτύπησε. Ας το πούμε κοντάρι, δε το λέμε γάντζο, διότι δεν ξέρουμε τι είχε στην άκρη. Δε βρήκαν σε επαφή το ένα σκάφος με το άλλο» φέρεται να είπε ο μάρτυρας.

Την ίδια ώρα, βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής με ερώτηση τους στους αρμόδιους υπουργούς Ναυτιλίας, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ζητούν τη πλήρη διαλεύκανση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανάστα, ο Θεός, κρίνων την γην,

Μεγάλο Σάββατο : Η προσδοκία της Ανάστασης Το Μεγάλο Σάββατο...

Η Ελλάδα με Προεδρικό Διάταγμα ανακηρύσσει ΑΟΖ...

Το Προεδρικό Διάταγμα λαμβάνει υπόψη τη συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων...

Ανάστα, ο Θεός, κρίνων την γην,

Μεγάλο Σάββατο : Η προσδοκία της Ανάστασης Το Μεγάλο Σάββατο...

Η Ελλάδα με Προεδρικό Διάταγμα ανακηρύσσει ΑΟΖ...

Το Προεδρικό Διάταγμα λαμβάνει υπόψη τη συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τριπλή υπουργική εκπροσώπηση στο Ρέθυμνο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής

Τρία κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που έλκουν την καταγωγή τους...

Καιρός: Στην Κρήτη ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» κοντά στους 30°C – Η πόλη με τη μέγιστη θερμοκρασία

Η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Νεάπολη Λασιθίου όπου...

Εορτολόγιο 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο, 19 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο...

Ανάστα, ο Θεός, κρίνων την γην,

Μεγάλο Σάββατο : Η προσδοκία της Ανάστασης Το Μεγάλο Σάββατο...