Υποψήφιος στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Χανίων ο Χρήστος Τσοντάκης με τον συνδυασμό «Επιχειρούμε για το Αύριο!»

Ημερομηνία:

Ο Χρήστος Τσοντάκης, ένας από τους πλέον διακεκριμένους επιχειρηματίες του Νομού Χανίων, ανακοινώνει με χαρά την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Χανίων, συγκεκριμένα θα είναι υποψήφιος στο εμπορικό τμήμα.

Ο κ. Τσοντάκης συμμετέχει με τον συνδυασμό «Επιχειρούμε για το Αύριο!» υπό την ηγεσία του Περικλή Χηνοπούλου, ο οποίος παρουσιάζει ένα όραμα για την αναβάθμιση του επιχειρηματικού τοπίου στα Χανιά.

Με πολύχρονη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον τομέα των επιχειρήσεων, ο κ. Τσοντάκης φιλοδοξεί να συμβάλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην περιοχή. Η υποψηφιότητά του εκφράζει τη δέσμευσή του για μια πιο δυναμική, βιώσιμη και ανταγωνιστική τοπική οικονομία.

Ο συνδυασμός «Επιχειρούμε για το Αύριο!» προωθεί μια στρατηγική ανάπτυξης με επίκεντρο τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την ενίσχυση των νέων τεχνολογιών και την προώθηση της εξωστρέφειας. Η ομάδα του κ. Χηνοπούλου έχει ήδη παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο δίνει έμφαση στη συνεργασία με όλους τους φορείς της τοπικής κοινότητας, με στόχο τη δημιουργία ενός πιο ευνοϊκού περιβάλλοντος για το επιχειρείν.

«Οι ανάγκες των επιχειρήσεων στα Χανιά απαιτούν άμεσες και καινοτόμες λύσεις», δηλώνει ο κ. Τσοντάκης. «Μέσω της συμμετοχής μου στις εκλογές του Επιμελητηρίου, στοχεύω να συμβάλω στη δημιουργία μιας πιο ευέλικτης και υποστηρικτικής δομής για τους επιχειρηματίες της περιοχής μας».

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Χανίων θα πραγματοποιηθούν στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου 2024, και οι προτάσεις του συνδυασμού «Επιχειρούμε για το Αύριο!» αναμένεται να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τοπικών επιχειρήσεων.
«Με σταθερά βήματα προς το μέλλον, πιστεύουμε ότι το Επιμελητήριο Χανίων μπορεί να γίνει ο καταλύτης για την ανάπτυξη και την καινοτομία που χρειάζεται ο τόπος μας», καταλήγει ο Χρήστος Τσοντάκης, καλώντας όλους τους επιχειρηματίες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με την ψήφο τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αδιανόητο περιστατικό σε χωριό των Χανίων: Μαινόμενος...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της...

Δήμος Χανίων : Νέα, ασφαλής διάβαση στη...

Νέα, ασφαλής διάβαση στη συμβολή των οδών Εμμ. Μουντάκη...

Αδιανόητο περιστατικό σε χωριό των Χανίων: Μαινόμενος...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της...

Δήμος Χανίων : Νέα, ασφαλής διάβαση στη...

Νέα, ασφαλής διάβαση στη συμβολή των οδών Εμμ. Μουντάκη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάνω από 80 άτομα περισυνελλέγησαν σε θαλάσσιες περιοχές νότιας της Κρήτης σε δύο διαφορετικά περιστατικά

Δύο διαφορετικά περιστατικά με πρόσφυγες/μετανάστες, καταγράφηκαν στα νότια της...

Πάπας Φραγκίσκος: Η περίοδος «sede vacante» και τα επόμενα βήματα – Από την κηδεία στο «Habemus Papam»

Ο πάπας Φραγκίσκος απλοποίησε το τελετουργικό της κηδείας για...

Ζωνιανά Ρεθύμνου: Από το “Χριστός Ανέστη” στον καταιγισμό πυρών

– Σκηνές Βαγδάτης στην Κρήτη και φέτος το Πάσχα Σε...