Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή Παιδικής Χαράς στο Γεράνι Δήμου Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκης και των εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Παιδικής Χαράς Γερανίου».

Στην διαδικασία παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Άγγελος Μαλάς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γερανίου κ. Γεώργιος Νικολακάκης .

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή μιας νέας παιδικής χαράς σε δημοτικό χώρο εντός του οικισμού Γεράνι. Πρόκειται για οικόπεδο, το οποίο δωρίσθηκε στον οικισμό από την Οικογένεια Β. Βαρδινογιάννη, προς την οποία ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Μαρινάκης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής αλλά και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Γερανίου, ευχαριστούν θερμά.

Ο οικισμός παρουσιάζει έντονη δυναμική ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια και ο χώρος αυτός θα έρθει να εμπλουτίσει τις υποδομές του και να προσφέρει μια σύγχρονη, ασφαλή και πιστοποιημένη παιδική χαρά για τα παιδιά των κατοίκων και των επισκεπτών.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 146.250,58 ευρώ, και περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου φιλοξενίας της νέας παιδικής χαράς.

Η μελέτη συντάχθηκε από την Διεύθυνση Μελετών Έργων Υποδομής του Δήμου Ρεθύμνης και επιβλέπουσα υπηρεσία του έργου είναι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Ρέθυμνο πάει για ρεκόρ αφίξεων και...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΛΑ...

Δράση αλληλεγγύης στο 6ο Δημοτικό Ρεθύμνου με...

Στις 23 Μαρτίου. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου...

Το Ρέθυμνο πάει για ρεκόρ αφίξεων και...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΛΑ...

Δράση αλληλεγγύης στο 6ο Δημοτικό Ρεθύμνου με...

Στις 23 Μαρτίου. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Ρέθυμνο πάει για ρεκόρ αφίξεων και διανυκτερεύσεων

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΛΑ...

Χανιά:Εκδήλωση-Συζήτηση για τα Τέμπη από το Φοιτητικό Σύλλογο Εστίων Πολυτεχνείου Κρήτης

Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης «Ή τα κέρδη τους ή...