Υπεγράφη η Σύμβαση για την μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος στην Σπιναλόγκα

Ημερομηνία:

Υπογράφηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό και τον Δ/ντη (ΔΕΔΔΗΕ Ν. Λασιθίου) κ. Δημ. Κανταρτζή, η  σύμβαση για την πόντιση των καλωδίων μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος στην Σπιναλόγκα.

Σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, χαρακτήρισε εμβληματικό το συγκεκριμένο  έργο, προσθέτοντας, ότι η ρευματοδότηση του νησιού, σε συνδυασμό με την ύδρευση του και την εγκατάσταση Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων, δίνουν στο εξής, την δυνατότητα ουσιαστικής βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών.

Χαιρόμαστε – πρόσθεσε – που οι διαδικασίες για την ουσιαστική στήριξη του νησιού, υλοποιούνται απρόσκοπτα, ενώ με έργα αυτού του “βεληνεκούς” καταφέρνουμε να παραμένουμε στην πρώτη γραμμή του τουρισμού, αναδεικνύοντας το μεγάλο “ατού” της περιοχής, δηλαδή τον πολιτισμό, αλλά και την ιδιαίτερη αξία που έχει για τον άνθρωπο το Μνημείο της Σπιναλόγκας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Άρθρο Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη

Το Όραμά μας για τον Δήμο. Μαζί με τους...

Λασίθι:Συμβάσεις για ανασκαφές σε αρχαία Δρήρο και...

Δύο σημαντικές συμβάσεις για την ανασκαφή αρχαιολογικών χώρων στην...

Λασίθι:Άρθρο Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη

Το Όραμά μας για τον Δήμο. Μαζί με τους...

Λασίθι:Συμβάσεις για ανασκαφές σε αρχαία Δρήρο και...

Δύο σημαντικές συμβάσεις για την ανασκαφή αρχαιολογικών χώρων στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 23 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...