Ξεκίνησαν τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση αποστάσεων: 25 παραβάσεις την Δευτέρα

Ημερομηνία:

Στη βεβαίωση 25 παραβάσεων για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας προχώρησε η ΕΛΑΣ, χθες, Δευτέρα 4 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, οι συγκεκριμένες παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 14 στη Θεσσαλία, 6 στην Αττική, 2 στην Κρήτη, 1 στην Πελοπόννησο, 1 στην Κεντρική Μακεδονία και 1 στην Ήπειρο.

Παράλληλα, για μη προβλεπόμενες μετακινήσεις (εκτός νομού του τόπου κατοικίας κ.λπ), βεβαιώθηκαν 85 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, ως εξής: 27 στην Αττική, 18 στην Κεντρική Μακεδονία, 12 στην Κρήτη, 8 στην Ήπειρο, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 4 στη Θεσσαλονίκη, 4 στη Δυτική Ελλάδα, 3 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλία και 1 στη Στερεά Ελλάδα.

Επίσης, για λειτουργία επιχειρήσεων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κέντρα κ.λπ.), παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα. Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα 569 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 547 άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυκλάδες: Μάχη με το χρόνο για να...

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας από τις Κυκλάδες...

Κλειστά σχολεία σε 5 νησιά – Πού...

Εντονα καιρικά φαινόμενα έκλεισαν τα σχολεία σε 5 νησιά....

Κυκλάδες: Μάχη με το χρόνο για να...

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας από τις Κυκλάδες...

Κλειστά σχολεία σε 5 νησιά – Πού...

Εντονα καιρικά φαινόμενα έκλεισαν τα σχολεία σε 5 νησιά....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Πέμπτη 3 Απριλίου

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης την Πέμπτη 03 Απριλίου...

ΙΝΣΕΤΕ: Στα 11,4 δισ. ο τζίρος των ξενοδοχείων για το 2024 – Τι συνέβη με τα Airbnb

Τα έσοδα από κρουαζιέρα σημείωσαν πολύ μεγάλη αύξηση +31,2%...