Ξανά στο δικαστήριο η υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον προπονητή της

Ημερομηνία:

Η υπόθεση του βιασμού της 14χρονης αθλήτριας του στίβου από τον προπονητή της πριν από 18 χρόνια είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας, όταν μετά από χρόνια το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης αποφάσισε να μιλήσει και να καταγγείλει όλα όσα είχαν συμβεί στη διάρκεια της εφηβείας της.

Η καταγγελία έφτασε στις δικαστικές αίθουσες και σήμερα αναμένεται μετά από πολλές αναβολές να αναβιώσει στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, με τον 58χρονο πλέον καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή να βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην εκπαιδευτικός πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και είχε οδηγηθεί στη φυλακή προκειμένου να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβάλει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου το 2015.

Στη συνέχεια ωστόσο, υπέβαλε αίτημα αποφυλάκισης λόγω επιβάρυνσης στην υγεία του, το οποίο και έγινε αποδεκτό. Έκτοτε, η υπόθεση έχει οδηγηθεί σε οδηγηθεί σε δίκη σε δεύτερο βαθμό, παίρνοντας τη μία αναβολή μετά την άλλη.

Υπενθυμίζεται πως πρωτόδικα ο 58χρονος πρώην προπονητής είχε ισχυριστεί ότι δεν βίασε την ανήλικη αθλήτρια αλλά είχε συνάψει ερωτική σχέση μαζί της με τη θέλησή της. Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση του βιασμού της 14χρονης είναι ένας από τους κατηγορούμενους της δίκης της Χρυσής Αυγής, καθώς επί σειρά ετών δραστηριοποιούνταν ενεργά στον πυρήνα του ακροδεξιού μορφώματος στην Ιεράπετρα.

cretapost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Χανίων:Νέα χωροθέτηση λαϊκών αγορών από 01/4/2025...

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων...

Ηράκλειο:Οι σπουδαστές του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου στο...

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου, που βρίσκεται...

Δήμος Χανίων:Νέα χωροθέτηση λαϊκών αγορών από 01/4/2025...

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων...

Ηράκλειο:Οι σπουδαστές του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου στο...

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου, που βρίσκεται...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χανίων:Νέα χωροθέτηση λαϊκών αγορών από 01/4/2025 έως και 30/09/2025

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων...

Ηράκλειο:Οι σπουδαστές του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου, που βρίσκεται...

Ρέθυμνο:Συγχαρητήρια στον Ερμή Ζωνιανών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Αθλητικό Όμιλο Επισκοπής

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς Ερμή Ζωνιανών “Ο Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής συγχαίρει...

Η οργανωμένη φροντιστηριακή εκπαίδευση στην σύγχρονη Ελλάδα: όψεις των εκπαιδευτικών ανισοτήτων

Η φροντιστηριακή εκπαίδευση αποτελεί ένα διαχρονικό δεδομένο το οποίο...