Βεβαιώσεις μετακίνησης : Ποιοι εργαζόμενοι αλλάζουν έντυπα σήμερα

Ημερομηνία:

Αλλάζουν από σήμερα οι βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένων εν μέσω lockdown και οι εργοδότες τους θα πρέπει να τους εφοδιάσουν με τις νέες.

Με νέες βεβαιώσεις μετακίνησης πρέπει να εφοδιαστούν από σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων.

Ειδικότερα, πρόκειται για μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα με βεβαιώσεις μετακίνησης οι οποίες είχαν εκδοθεί μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα 8 Μαρτίου και ώρα 16:00.

Αυτές οι βεβαιώσεις είχαν ισχύ έως και χθες Δευτέρα 15 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι βεβαιώσεις που είχαν εκδοθεί από το σύστημα «Εργάνη» πριν τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαρτίου, είχαν ισχύ μιας εβδομάδας και πρέπει από σήμερα να ανανεωθούν.

Οι εργοδότες οφείλουν να εφοδιάσουν τους συγκεκριμένους εργαζόμενους με νέες βεβαιώσεις κίνησης οι οποίες θα έχουν διάρκεια ισχύος από σήμερα και για έως 14 ημέρες, δηλαδή έως την Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Αντίθετα, οι βεβαιώσεις κίνησης που εκδόθηκαν από την προηγούμενη Δευτέρα 08-03-2021 και ώρα 16:01 και εφεξής έχουν ισχύ έως 14 ημέρες, ισχύουν δηλαδή έως και την ερχόμενη Κυριακή 21 Μαρτίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σαντορίνη: Με ειδικά drones μελετά το ΕΚΠΑ...

Τουλάχιστον έως και την Καθαρά Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά...

«Όλα για τη Ζωή μας Vita»: Ψυχοσωματικά...

Ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι αυτά που προκύπτουν λόγω διαταραχής σε...

Σαντορίνη: Με ειδικά drones μελετά το ΕΚΠΑ...

Τουλάχιστον έως και την Καθαρά Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά...

«Όλα για τη Ζωή μας Vita»: Ψυχοσωματικά...

Ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι αυτά που προκύπτουν λόγω διαταραχής σε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας – Η πρόταση για την Κρήτη

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...