Β. Διγαλάκης: Έως και τη Δευτέρα η μεταφορά των 483 μεταναστών με βάση τον αρχικό σχεδιασμό του Υπ. Μετανάστευσης

Ημερομηνία:

Έως και την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά των 483 μεταναστών, που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Παλαιόχωρα, όπως επισημαίνει με σημερινή γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης.

Το συγκεκριμένο ζήτημα «απασχόλησε έντονα την Ελληνική Πολιτεία και το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, καθώς από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στα νότια παράλια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είχα επικοινωνία με τον υπουργό Νότη Μηταράκη», τονίζει, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο Χανιώτης Βουλευτής.

Αναλυτικά, ο κ. Διγαλάκης σημειώνει τα εξής:

«Το ζήτημα των 483 μεταναστών, που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Παλαιόχωρα μετά τη διάσωσή τους από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ανοικτά των νοτίων ακτών της Κρήτης, εντός της ελληνικής περιοχής έρευνας και διάσωσης, απασχόλησε έντονα την Ελληνική Πολιτεία και το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, καθώς από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στα νότια παράλια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είχα επικοινωνία με τον υπουργό Νότη Μηταράκη.

Η διαδικασία εξελίσσεται σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με βάση τον οποίο οι μετανάστες θα έχουν μετακινηθεί έως και την ερχόμενη Δευτέρα».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Νεροκούρου –...

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο -...

Εργασίες κλαδέματος σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Αύριο, Παρασκευή 25/4 Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και...

Χανιά: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Νεροκούρου –...

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο -...

Εργασίες κλαδέματος σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Αύριο, Παρασκευή 25/4 Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγική υποστελέχωση στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου Το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, πάνω...

Το 8ο Posidonia Sea Tourism Forum τον Μάιο του 2025 στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει τον Μάιο του 2025 το...

Ηράκλειο:Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής στις Άνω Ασίτες την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Νέο σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής θα πραγματοποιηθεί την...