Τουρκικά ΜΜΕ: Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις Σολτς – Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Η επίσκεψη του Όλαφ Σολτς στην Αθήνα και οι κοινές δηλώσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη απασχόλησαν τα τουρκικά ΜΜΕ. Τα τεθωρακισμένα οχήματα Marder από τη Γερμανία αλλά και οι υποστηρικτικές δηλώσεις του γερμανού καγκελάριου στην Ελλάδα κυριάρχησαν στο άρθρα του τουρκικού Τύπου που ασχολήθηκαν με την επίσκεψη.

Ο Όλαφ Σολτς υπογράμμισε ότι η «αμφισβήτηση κυριαρχίας από εταίρο του ΝΑΤΟ δεν είναι αποδεκτή». Ξεκαθάρισε, δε, πως τα προβλήματα πρέπει να επιλυθούν στη βάση του διαλόγου και του Διεθνούς Δικαίου. Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι τα ελληνικά νησιά δεν αποτελούν απειλή για κανέναν, ενώ ο τούρκος πρόεδρος δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών με ψέματα.

«Η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις»

«Η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Ο Μητσοτάκης διαμαρτυρήθηκε ξανά για την Τουρκία: Υποστήριξη από τον Γερμανό Καγκελάριο» αναφέρει η Σαμπάχ ενώ η Μιλιέτ σημειώνει: «Η Ελλάδα παίζει με την φωτιά, τοποθετεί τα γερμανικά τεθωρακισμένα στα σύνορα με την Τουρκία. Ο Μητσοτάκης που συναντήθηκε με Σολτς έβαλε στο στόχαστρο την Τουρκία χωρίς να αναφέρει το όνομά της».

O Ρώσος έφυγε, ο Γερμανός ήρθε

«Ο Ρώσος έφυγε, ο Γερμανός ήρθε… Τα νέα όπλα της Ελλάδας είναι στα τουρκικά σύνορα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Marder (ZMA) από τη Γερμανία θα αναπτυχθούν στα τουρκικά σύνορα», είναι ο τίτλος του άρθρου στο Oda TV.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό...

Το Λαϊκό Λαχείο παραμένει σε εορταστικό κλίμα και μοιράζει...

Μητσοτάκης: Αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρωθυπουργία και...

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας...

Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό...

Το Λαϊκό Λαχείο παραμένει σε εορταστικό κλίμα και μοιράζει...

Μητσοτάκης: Αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρωθυπουργία και...

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Οι ξεναγοί ζητούν μέτρα τώρα στους αρχαιολογικούς χώρους

Ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, για μια...

Η μοναξιά «χτυπάει κόκκινο» στην Ελλάδα – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους...

ΠΑΓΝΗ – Απόστολος Καραντάνας: Όχι στην κατάχρηση των αξονικών που ενοχοποιούνται για το 5% των καρκίνων

Οι αξονικές τομογραφίες το γνωρίζουμε όλοι, είναι ένα σημαντικό...