Το «μυστικό όπλο» του βασιλιά Καρόλου για Χάρι και Μέγκαν

Ημερομηνία:

Ο βασιλιάς Κάρολος θα μπορούσε να στρατολογήσει την αδερφή του πριγκίπισσα Άννα για να τακτοποιήσει το θέμα με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με γνώστη των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας.

Ο 75χρονος μονάρχης παλεύει με μια άγνωστη μορφή καρκίνου εν μέσω της αποξένωσης από τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ που ζουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας.
Αν ήμουν ο βασιλιάς θα έλεγα «Άννα, σε παρακαλώ πήγαινε και ασχολήσου μαζί τους’

Και καθώς ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, η βασιλική αρθρογράφος Sarah Vine υποστηρίζει ότι η 73χρονη πριγκίπισσα Άννα είναι το «μυστικό όπλο» που θα μπορούσε να ενώσει την οικογένεια.

Εκτιμά ότι η πριγκίπισσα Άννα είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με την Express.

«Πιστεύω ότι πρέπει να στείλουμε την πριγκίπισσα Άννα να ασχοληθεί με τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ… Αν ήμουν ο βασιλιάς θα έλεγα «Άννα, σε παρακαλώ πήγαινε και ασχολήσου μαζί τους’».

Η πριγκίπισσα Άννα είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της οικογένειας και είχε πάντα μια πιο ευνοϊκή θέση για τον ανιψιό της.

Έξαλλη με το «Spare»

Ωστόσο, φέρεται να ήταν έξαλλη με τα όσα έχει κάνει ο πρίγκιπας Χάρι, συμπεριλαμβανομένων των απομνημονευμάτων του «Spare» που κυκλοφόρησε το 2023.

Η ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας Jennie Bond είπε στο περιοδικό ΟΚ! τον περασμένο χρόνο ότι παρόλο που ο πρίγκιπας Χάρι έγραψε αρνητικά πράγματα για την οικογένειά του στο βιβλίο, εκείνη θα τον αγαπά πάντα.

«Η πριγκίπισσα Άννα είναι ένα πολύ απλό και ωμό άτομο. Λέει αυτό που σκέφτεται, δεν προσποιείται τίποτα. Μοιάζει πιθανώς με την αείμνηστη μητέρα της, βασίλισσα Ελισάβετ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ήταν όμως απολύτως έξαλλη με τον πρίγκιπα Χάρι που στεναχώρησε τόσο πολύ τη μητέρα της και γιαγιά του στα τελευταία χρόνια της ζωής της.

«Είναι θυμωμένη για τη ζημιά που έχει κάνει στη βασιλική φήμη επειδή εργάζεται τόσο σκληρά» επισήμανε η Jennie Bond.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιατί οι Αμερικανοί τα μαζεύουν και φεύγουν...

Αμερικανός ειδικός θεωρεί εύλογη την πολιτική του Λευκού Οίκου...

Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της...

Σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Μασαχουσέτης προσέφυγε το Χάρβαρντ, μετά...

Γιατί οι Αμερικανοί τα μαζεύουν και φεύγουν...

Αμερικανός ειδικός θεωρεί εύλογη την πολιτική του Λευκού Οίκου...

Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της...

Σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Μασαχουσέτης προσέφυγε το Χάρβαρντ, μετά...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου : Εθελοντική αιμοδοσία στο αίθριο της Λότζια το Σάββατο 26-04-2025

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2025 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία...

Δήμος Χανίων : Ξεκινά η μελέτη αποκατάστασης και επανάχρησης της Βίλας Πωλογιώργη

Υπέγραψε τη σύμβαση ο Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης Ξεκινά η...