Τιμήθηκε η Επέτειος της Ιστορικής Μάχης του Σκρα

Ημερομηνία:

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΣΚΡΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ο εορτασμός της 106ης Επετείου της Μάχης του Σκρα. Επίσημη δοξολογία τελέσθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σκρα και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των πεσόντων.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτριος Βαρτζόπουλος, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Αντιπρόεδρος και Βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, και η Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Μακεδονίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών & Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος» κ. Σόνια Συμεωνίδου.
Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου κ. Ανδρέα Γκαντίδη.
Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με την κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Ελευθερίου Βενιζέλου και στο Μνημείο της ιστορικής μάχης του Σκρα και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών στην πλατεία του χωριού από την Πανλεσβιακή Ένωση Θεσσαλονίκης, τον Σύλλογο Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας, και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκρα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λουδοβίκος των Ανωγείων: Η γιορτή του πένθους...

Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας...

Τραγικό τέλος για 19χρονο οδηγό: Έπεσε με...

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για να...

Λουδοβίκος των Ανωγείων: Η γιορτή του πένθους...

Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας...

Τραγικό τέλος για 19χρονο οδηγό: Έπεσε με...

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για να...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βαλ Κίλμερ: Πέθανε ο Μπρους Γουέιν του «Batman Forever»

Σε ηλικία 65 ετών άφησε την τελευταία του πνοή...

Τραγικό τέλος για 19χρονο οδηγό: Έπεσε με το ΙΧ του από τη γέφυρα Φρουζή στον Άγιο Νικόλαο

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για να...

Παναιγαιακή Κινητοποίηση Υγειονομικών του ΕΣΥ στο Υπουργείο Υγείας.

Εκπροσωπώντας τα σωματεία υγειονομικών της Κρήτης παρευρεθήκαμε και στηρίξαμε...