Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο.

Ημερομηνία:

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες διοργανώνει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο. Το πρωτάθλημα το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Lyttos Beach Tennis Academy, στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, θα εκκινήσει στις 19 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς στις 21 του μήνα.

«Σε εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, θα γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά πανελλήνια πρωταθλήματα που βρίσκονται στο αγωνιστικό καλαντάρι της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στο Lyttos Beach Hotel, όσο και στην Περιφέρεια Κρήτης, η οποία για πολλοστή φορά ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της ομοσπονδία μας, για συνδιοργάνωση του πρωταθλήματος», δήλωσε η πρόεδρος κα Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, εκ των φαβορί για τον τίτλο, είναι αναμφίβολα ο Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος εκπροσώπησε το ελληνικό τένις με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ήδη μετράει επτά σερί κατακτήσεις τίτλων, με τον Γιώργο Λαζαρίδη να είναι ένας από τους βασικότερους συνδιεκδικητές. Συμμετέχουν επίσης οι αθλητές Ραφαήλ Πατρωνίδης, Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος, Στέφανος Μπάμπης, Επαμεινώνδας Σταμάτης, Αστέρης Γιαννούδης, Αριστομένης Νικολόπουλος, Χριστόφορος Παναγιώτης και Νίκος Γαστεράτος.
Ο «μικρός» τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00, ενώ το πρώτο σερβίς του τελικού θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός...

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του...

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός...

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του...

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η πρώτη αναγνώριση αποζημίωσης από το Δημόσιο για παρενέργεια εμβολιασμού κατά της Covid-19

Πρόκειται για ασθενή ο οποίος προσβλήθηκε από το σπάνιο...

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός γυναικολόγος, τον οποίο είχε παύσει ο υπουργός

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Λίπος στην κοιλιά: Ο «ένοχος» και πώς θα τον αντιμετωπίσετε

Είναι κοινό μυστικό ότι η περίμετρος της μέσης… απλώνει...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του Αγίου Νικήτα στις Σέρρες

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...