Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων U18 (Α’ Κατηγορία).

Ημερομηνία:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου συνδιοραγανώνουν στο Ηράκλειο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων U18 (Α’ Κατηγορία). Οι αγώνες θα διεξαχθούν τις 6 έως και τις 14 Αυγούστου στα κλειστά γυμναστήρια «Δύο Αοράκια» και «Πανεπιστήμιο».

Οι 16 ομάδες εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, η Εθνική Ελλάδος, καθώς και αυτή του Βελγίου, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, της Τσεχίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανία, της Ουγγαρίας, του Ισραήλ, της Ιταλίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας και της Τουρκίας. Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον Β’ Όμιλο έχοντας αντιπάλους το Βέλγιο, την Τσεχία και Λετονία.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου θα υλοποιήσουν παράλληλες δράσεις που αφορούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, αναδεικνύοντας την κοινωνική διάσταση του μπάσκετ.

Επιπροσθέτως με το μήνυμα “Block_Breast_Cancer”, που σκοπό έχει την ανάδειξη της σπουδαιότητας των δράσεων πρόληψης του καρκίνου του μαστού, θα υπάρξει συνεργασία με το πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού ΄΄είναι στο χέρι μου΄΄ της Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση δράσεων.

Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατά την οποία εκπρόσωποι των εθνικών ομάδων θα αναδειχτούν πρέσβειρες του αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Καταληκτικά , για να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, έχει προγραμματιστεί δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου “Δύο Αοράκια”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου : Συνεδριάζει την Τρίτη 8...

Την Τρίτη 8 Απριλίου στις 14:00 συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη...

Ενωτική Ταξική Κίνηση Τεχνικών Ηρακλείου : Κάλεσμα...

Τετάρτη 9/4 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - Συμμετέχουμε στη Γενική Πανεργατική Απεργία Ανεξάρτητη...

Δήμος Ηρακλείου : Συνεδριάζει την Τρίτη 8...

Την Τρίτη 8 Απριλίου στις 14:00 συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη...

Ενωτική Ταξική Κίνηση Τεχνικών Ηρακλείου : Κάλεσμα...

Τετάρτη 9/4 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - Συμμετέχουμε στη Γενική Πανεργατική Απεργία Ανεξάρτητη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...

Πανεργατική απεργία: Πανελλαδικός ξεσηκωμός την Τετάρτη – Την Τρίτη απεργούν τα ΜΜΕ

Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία...

Τι γιορτάζουμε σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου 2025

Ποια είναι η ορθόδοξη γιορτή σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου...