Θρήνος για τον 17χρονο Μάριο που έχασε τη ζωή του σε πίστα moto cross – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Ημερομηνία:

Οι αρχές ερευνούν το πώς δημιουργήθηκε η αυτοσχέδια πίστα

«Μουδιασμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας αλλά και όλης της Κρήτης εξαιτίας του θανάτου του 17χρονου Μάριου που έχασε χθες την ζωή του σε αυτοσχέδια πίστα moto cross.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό ερευνά με προσοχή η αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι για την αυτοσχέδια πίστα που στήθηκε στην Περιστερά Ιεράπετρας. Πρόκειται για μία πίστα που είχε διαμορφωθεί σε ένα χωράφι με αυτοσχέδια χωμάτινα εμπόδια.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η αστυνομίας και καταγράφει καρέ – καρέ το τραγικό δυστύχημα, όταν ο 17χρονος Μάριος έπεσε από μεγάλο ύψος στην προσπάθειά του να υπερπηδήσει ένα αυτοσχέδιο εμπόδιο.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Όλα συνέβησαν χθες, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν ο άτυχος νεαρός μαζί με φίλους του βρίσκονταν σε ένα χωράφι στην Ιεράπετρα όπου είχε στηθεί μία αυτοσχέδια πίστα moto cross.

Ο ανήλικος έκανε προπόνηση και επιχειρούσε διάφορα άλματα ξεπερνώντας χωμάτινα εμπόδιο.

Σε ένα άλμα που έκανε, του έφυγε η μηχανή και έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να πέσει στο χωράφι με την πλάτη.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο ίδιος φορούσε τον κατάλληλο εξοπλισμό ωστόσο δεν ήταν αρκετός για να τον προστατεύσει.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον άτυχο νέο διασωληνώνοντάς τον.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου και εισήχθη στο χειρουργείο φέροντας πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Αύριο το… τελευταίο αντίο

Σε κλίμα οδύνης αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, στις 2 το μεσημέρι, η κηδεία του 17χρονου Μάριου.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα αποχαιρετήσουν τον άτυχο νέο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας.

Η σορός του 17χρονου θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στη 1 μεσημέριhttps://www.cretapost.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Άρθρο Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη

Το Όραμά μας για τον Δήμο. Μαζί με τους...

Λασίθι:Συμβάσεις για ανασκαφές σε αρχαία Δρήρο και...

Δύο σημαντικές συμβάσεις για την ανασκαφή αρχαιολογικών χώρων στην...

Λασίθι:Άρθρο Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη

Το Όραμά μας για τον Δήμο. Μαζί με τους...

Λασίθι:Συμβάσεις για ανασκαφές σε αρχαία Δρήρο και...

Δύο σημαντικές συμβάσεις για την ανασκαφή αρχαιολογικών χώρων στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρονιά – ρεκόρ για την Κνωσό το 2024 – Περισσότεροι από 1.000.000 οι επισκέπτες

Το Ανάκτορο της Κνωσού, σύμφωνα με την κυρία Συθιακάκη...

Ηράκλειο: Επεισόδιο με πυροβολισμούς και τραυματίες έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης

Ανάστατοι από την όλη κατάσταση κάτοικοι και περίοικοι Σοβαρό επεισόδιο...

Πώς η κρητική κουζίνα έγινε πρωταγωνίστρια στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας

Με την ανακήρυξή της σε Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης...

Εορτολόγιο 23 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...