Θρήνος στα Χανιά: Δεν άντεξε ο 20χρονος τραυματίας του τροχαίου

Ημερομηνία:

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ, γύρω στις 10 στα Χανιά στην οδό Κισσάμου, καθώς στη διάρκεια της νύχτας ο 20χρονος βαριά τραυματίας άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χανίων όπου είχε μεταφερθεί.

Την ίδια ώρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο συνοδηγός του αδικοχαμένου νέου στο μοιραίο δίκυκλο, ενώ ο τρίτος τραυματίας του ίδιου τροχαίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με ορθοπεδικά τραύματα.

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου με συνεπιβάτη τον 19χρονο πολυτραυματία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ κινούνταν στην οδό Κισσάμου, παρέσυρε αρχικά έναν πεζό και στη συνέχεια συγκρούστηκε με σφοδρότητα με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 70χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν βαριά οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο και να υποστεί κατάγματα ο επίσης νεαρός που παρασύρθηκε από τη μοτοσικλέτα.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων τους τρεις τραυματίες. Το 20χρονο θύμα του νέου θανατηφόρου άφησε την τελευταία του πνοή στη διάρκεια της νύχτας, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ενώ ο 19χρονος συνεπιβάτης του παραμένει στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο τρίτος τραυματίας τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση.

πηγή cretapost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών ο...

Συγχαρητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε το ίδρυμα. Στις 8 Μαρτίου 2025, ο...

Έκλεψαν την ασπίδα από το Μνημείο Πεσόντων...

Στόχος αγνώστων έγινε το μνημείο. Στην κορυφή ενός πανοραμικού λοφίσκου...

Στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών ο...

Συγχαρητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε το ίδρυμα. Στις 8 Μαρτίου 2025, ο...

Έκλεψαν την ασπίδα από το Μνημείο Πεσόντων...

Στόχος αγνώστων έγινε το μνημείο. Στην κορυφή ενός πανοραμικού λοφίσκου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Β. Κουϊκόγλου

Συγχαρητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε το ίδρυμα. Στις 8 Μαρτίου 2025, ο...

Οι πιο συχνές παθήσεις του εντέρου – Πού οφείλονται

Ελκώδης κολίτιδα και νόσος του Crohn είναι δύο από...

Θερινή ώρα: Εξήντα λεπτά μπροστά οι δείκτες – Λιγότερος ύπνος στις 30 Μαρτίου

Δύο εβδομάδες έμειναν προτού το ρολόι χτυπήσει 03:00 αλλά…...

Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης από υφυπουργός Ανάπτυξης

O υφυπουργός ανακοίνωσε την παραίτησή του ύστερα από τις...