Δεν θα έρθει ο Πούτιν στην Ελλάδα για την παρέλαση

Ημερομηνία:

Η Αθήνα είχε προσκαλέσει τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο, με αφορμή της συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821.
Δεν θα παρευρεθεί στους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 στις 25 Μαρτίου, ο ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αυτό ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμιτρι Πεσκόφ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθήνα προσκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο, με αφορμή της συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Στο θέμα της παρέλασης αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής και ο υπουργός Εθνική Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε ότι η κυβέρνηση θέλει να οργανώσει μια λαμπρή παρέλαση με υψηλούς προσκεκλημένους, ηγέτες χωρών που συνέβαλαν στην απελευθέρωση και όχι μόνο.

Παράλληλα ανέφερε ότι προκρίθηκε η λύση η παρέλαση να γίνει στο Σύνταγμα και εξέφρασε την ελπίδα τα επιδημιολογικά δεδομένα να επιτρέψουν να παραστεί και κόσμος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυκλάδες: Μάχη με το χρόνο για να...

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας από τις Κυκλάδες...

Κλειστά σχολεία σε 5 νησιά – Πού...

Εντονα καιρικά φαινόμενα έκλεισαν τα σχολεία σε 5 νησιά....

Κυκλάδες: Μάχη με το χρόνο για να...

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας από τις Κυκλάδες...

Κλειστά σχολεία σε 5 νησιά – Πού...

Εντονα καιρικά φαινόμενα έκλεισαν τα σχολεία σε 5 νησιά....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Δήμαρχο Τρίπολης στη Λότζια

Τον Δήμαρχο Τρίπολης Κωνσταντίνο Τζιούμη υποδέχθηκε στη Λότζια ο...

Κρήτη:Η Ανατολική Μεσόγειος επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Posidonia Sea Tourism Forum 2025

Προκλήσεις και ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας...