Tα Πολιτικά Κρήτης συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία των δημοσιογραφικών Ενώσεων

Ημερομηνία:

Στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα ΜΜΕ που έχουν εξαγγείλλει οι Ενώσεις στο χώρο του Τύπου συμμετέχουν τα Πολιτικά Κρήτης.

Από τις 05:00 π.μ. της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου έως τις 05:00 π.μ. της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου δεν θα δημοσιεύονται ειδήσεις, πέραν εκείνων που σχετίζονται με τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Όπως αναφέρει η κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων, «τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ αποφάσισαν την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργίας την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, αντιδρώντας στις δυσμενείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την υγειονομική αλλά και την ενεργειακή κρίση και τις συνεχιζόμενες κυβερνητικές πρακτικές που, όχι μόνο περιορίζουν και φαλκιδεύουν τις κατακτήσεις των εργαζομένων, αλλά καταργούν και θεμελιώδη συνταγματικά μας δικαιώματα».

«Το τελευταίο διάστημα όχι μόνο οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, βιώνουμε μια σειρά αλλεπάλληλων αυξήσεων στο κόστος στέγασης, ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης κλπ. Αυξήσεις που έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις με τον πληθωρισμό να έχει ξεπεράσει το 12%, δημιουργώντας μία ασφυκτική κατάσταση, που έρχεται να προστεθεί στη υγειονομική κρίση της πανδημίας και την δεκαετή κρίση των Μνημονίων» συμπληρώνει, καταλήγοντας ότι «τώρα περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή είναι απαραίτητη η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά του συλλογικού εργασιακού δικαίου με καθολική ισχύ των συλλογικών συμβάσεων εργασίας όχι μόνο στον κλάδο των ΜΜΕ αλλά και σε όλους τους κλάδους της οικονομίας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία...

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Σκηνές τρόμου στο Ηράκλειο: Άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός...

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2) στο Ηράκλειο,...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία...

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Σκηνές τρόμου στο Ηράκλειο: Άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός...

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2) στο Ηράκλειο,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...

Σκηνές τρόμου στο Ηράκλειο: Άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός με μπαλτά και τσεκούρι!

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2) στο Ηράκλειο,...

«Όλα για τη Ζωή μας Vita»: Ψυχοσωματικά συμπτώματα και συμπεριφορές

Ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι αυτά που προκύπτουν λόγω διαταραχής σε...