Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος στον Δήμο Αποκόρωνα για την ΜΠΕ Γραμμής Μεταφοράς 150kV Χανιά-Δαμάστα

Ημερομηνία:

Σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Αποκόρωνα Χαράλαμπο Κουκιανάκη τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, στο Δημαρχείο Αποκόρωνα, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, με θέμα την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της Γραμμής Μεταφοράς Υψηλής Τάσης 150kV Χανιά – Δαμάστα του ΑΔΜΗΕ ΑΕ.
Η σύσκεψη, η οποία δρομολογήθηκε σε συνέχεια και σύμφωνα με τα συμπεράσματα της συνάντησης των ενδιαφερόμενων φορέων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης τον Μάρτιο, είχε ως σκοπό την ενημέρωση της Περιφέρειας Κρήτης για τις τεχνικές παρατηρήσεις και προτάσεις του Δήμου Αποκόρωνα επί της περιβαλλοντικής μελέτης του προτεινόμενου έργου. Κατά τη συνάντηση έλαβε χώρα ενημέρωση, ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στελέχη του Δήμου Αποκόρωνα, εκπρόσωποι φορέων και ενδιαφερόμενοι πολίτες. Από πλευράς Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Χρύσα Χαριτάκη, Μανώλης Φραγκάκης, Στρατής Φλεμετάκης, Αλέκος Μαρινάκης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Άννα Καγιαμπάκη, η Προϊσταμένη τμήματος Περιβάλλοντος Δήμητρα Δαφνομήλη και η Ειδική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Χρυσάνθη Βογιατζή.
Αντίστοιχες δράσεις συναντήσεων-συσκέψεων προβλέπεται να πραγματοποιηθούν και όσον αφορά στους δήμους Ρεθύμνου, Αμαρίου, Μυλοπόταμου και Μαλεβιζίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αδιανόητο περιστατικό σε χωριό των Χανίων: Μαινόμενος...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της...

Δήμος Χανίων : Νέα, ασφαλής διάβαση στη...

Νέα, ασφαλής διάβαση στη συμβολή των οδών Εμμ. Μουντάκη...

Αδιανόητο περιστατικό σε χωριό των Χανίων: Μαινόμενος...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της...

Δήμος Χανίων : Νέα, ασφαλής διάβαση στη...

Νέα, ασφαλής διάβαση στη συμβολή των οδών Εμμ. Μουντάκη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φορολογικές δηλώσεις: Την Παρασκευή 25/4 η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων

Έχει ήδη υποβληθεί το 1/4 του συνόλου. Χρονικό περιθώριο, έως...

Κόκκινη τουλίπα στο Οροπέδιο Γιους Κάμπο: Θαύμασέ τη αλλά μην την κόψεις!

Τοποθετήθηκαν προστατευτικές πινακίδες- Τι λέει στο Cretalive ο φυτολόγος...

Στο Περιστέρι τον Μάιο το συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας

Το συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό...