Συντάξεις Ιανουαρίου – Από σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου η πίστωση στους λογαριασμούς

Ημερομηνία:

Νωρίτερα, λόγω Χριστουγέννων θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 23 , θα πιστωθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου στους λογαριασμούς των συνταξιούχων.

Όπως διευκρινίζει ο ΕΦΚΑ, ειδικά για την πληρωμή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, τα χρήματα θα πιστωθούν αποκλειστικά κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί από τον φορέα και όχι νωρίτερα. Δηλαδή, τα ποσά δεν θα πιστωθούν στους λογαριασμούς από σήμερα το απόγευμα όπως συμβαίνει συνήθως, που οι συνταξιούχοιβλέπουν τη σύνταξή τους την προηγούμενη εργάσιμη από την επίσημη ημερομηνία καταβολής.

Η πίστωση στους λογαριασμούς γίνεται το πρωί της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου και κάποιοι συνταξιούχοι θα τα δουν το απόγευμα της Δευτέρας και οι υπόλοιποι μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Ωστόσο οι επόμενες πληρωμές θα γίνουν με πίστωση στους λογαριασμούς όπως γίνεται στις άλλες πληρωμές.

Αναλυτικά, οι πληρωμές θα καταβληθούν ως εξής:

– Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Καλύπτουν μόνο τρεις στους...

Η ευρωπαϊκή οδηγία συστήνει στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής...

Πληθωρισμός: Αντίστροφη μέτρηση για το πλαφόν στο...

Τα τρία σενάρια που θα τεθούν επί τάπητος σε...

Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Καλύπτουν μόνο τρεις στους...

Η ευρωπαϊκή οδηγία συστήνει στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής...

Πληθωρισμός: Αντίστροφη μέτρηση για το πλαφόν στο...

Τα τρία σενάρια που θα τεθούν επί τάπητος σε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η μία και μοναδική λέξη στον τάφο του Φραγκίσκου – Ο «πάπας των φτωχών» πέρασε στην αιωνιότητα

Άρχισε το λαϊκό προσκύνημα στον τάφο του ποντίφικα. Ο πάπας...

Κατά τόπους βροχές στην Κρήτη την Δευτέρα (28/4)

Αναλυτική πρόγνωση. Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και...

Βούτες: Αφήνουν τα σπίτια τους λόγω των ρηγματώσεων – Με ειδικά μηχανήματα και drone θα συνεχιστούν οι έλεγχοι

"Συμπεράσματα αναμένονται μετά από ενδελεχή παρατήρηση" είπε ο πρόεδρος...

Γεύσεις και αρώματα πορτοκαλιού σήμερα στο Φόδελε

Οι πρώτες εικόνες της επιτυχημένης γιορτής. Πλήθος κόσμου συρρέει από...