Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τη χήρα Καραϊβάζ: «Η έρευνα για τη δολοφονία θα φθάσει μέχρι τέλους»

Ημερομηνία:

Την πάγια και ξεκάθαρη εντολή για διερεύνηση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, επανέλαβε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από την ανάρτηση που είχε κάνει εκφράζοντας το παράπονό της για το γεγονός ότι παραμένει χωρίς αποτέλεσμα η έρευνα για τους δράστες της σκληρής δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Μάλιστα, τότε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ μετά από φήμες ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, επέρριπτε ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και σε υπηρεσιακούς παράγοντες. Στην απάντησή του το υπουργείο ανέφερε ότι η διερεύνηση συνεχίζεται κανονικά, απευθύνοντας και πρόσκληση για συνάντηση.

Στη σημερινή επαφή των δύο πλευρών, ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε –σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη- πως «καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη».

«Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία. Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες» συμπλήρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου, «όσος καιρός και να περάσει. Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...