Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη με τον Βουλευτή Χανίων κ. Ιωάννη Κασσελάκη

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, συναντήθηκε σήμερα με το Βουλευτή Χανίων κ. Ιωάννη Κασσελάκη, στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μαλανδράκης ενημέρωσε τον κ. Κασσελάκη για την εξέλιξη  των διαδικασιών για τη δημιουργία της νέας γέφυρας στον Κερίτη, ενώ παράλληλα  τον ενημέρωσε για  την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου για τα έργα αντιστήριξης του εναπομείναντος τόξου  της Ιστορικής γέφυρας του Κερίτη, εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Επίσης  τον ενημέρωσε για τα αιτήματα που έχει υποβάλλει ο Δήμος Πλατανιά σε αρμόδια Υπουργεία και Υπηρεσίες, για τη σύσταση και δημιουργία νέων διοικητικών δομών, στα όρια του, όπως Πυροσβεστικός Σταθμός, Σταθμός ΕΚΑΒ, Λιμενικός σταθμός Κολυμβαρίου, κλπ.

Τέλος τον ευχαρίστησε για την επιλογή η πρώτη θεσμική του συνάντηση να γίνει στο Δήμο Πλατανιά, τον οποίο υπηρέτησε από πολλές αυτοδιοικητικές θέσεις. 

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης του έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο, ενώ παρών στην συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αντώνιος Φραγκονικολάκης. 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Νεροκούρου –...

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο -...

Εργασίες κλαδέματος σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Αύριο, Παρασκευή 25/4 Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και...

Χανιά: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Νεροκούρου –...

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο -...

Εργασίες κλαδέματος σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Αύριο, Παρασκευή 25/4 Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Οι ξεναγοί ζητούν μέτρα τώρα στους αρχαιολογικούς χώρους

Ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, για μια...

Η μοναξιά «χτυπάει κόκκινο» στην Ελλάδα – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους...

ΠΑΓΝΗ – Απόστολος Καραντάνας: Όχι στην κατάχρηση των αξονικών που ενοχοποιούνται για το 5% των καρκίνων

Οι αξονικές τομογραφίες το γνωρίζουμε όλοι, είναι ένα σημαντικό...