Συμμετοχή του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη στην Υπουργική Σύνοδο του East Med Gas Forum (Κάιρο, 15-16 Ιανουαρίου)

Ημερομηνία:

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης αναχωρεί για το Κάιρο όπου θα λάβει μέρος στην 3η Υπουργική Σύνοδο του Φόρουμ Αερίου Νοτιοανατολικής Μεσογείου (East Med Gas Forum) που συμμετέχουν η Αίγυπτος, η Ελλάδα, η Κύπρος, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Ιορδανία και η Παλαιστίνη.

Ο κ. Χατζηδάκης θα παρακαθίσει σήμερα στο δείπνο που θα παραθέσει ο Αιγύπτιος Υπουργός Πετρελαίου και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κ. Tarek El Molla, στους ομολόγους του.

Αύριο ο υπουργός ΠΕΝ θα συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου που θα ολοκληρωθούν με την τελετή μονογραφής του Καταστατικού που αποτελεί το πρώτο βήμα για την αναβάθμιση του East Med Gas Forum σε διακρατικό οργανισμό περιφερειακής εμβέλειας για την Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Στο περιθώριο της Συνόδου ο κ. Χατζηδάκης θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον κ. Tarek el Molla καθώς και τους ομολόγους του από την Κύπρο και το Ισραήλ κ.κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και Yuval Steinitz.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related