Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ημερομηνία:

Tο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα συμμετέχει από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με σκοπό την προβολή και ανάπτυξη του Ιδρύματος μέσω της προώθησης των νέων καινοτόμων, αλλά και των υπαρχόντων Προγραμμάτων Σπουδών του.
Σε ένα σύγχρονο και «Ανοικτό» χώρο (stand 3/Περίπτερο 14 «Akademia»), οι επισκέπτες

– θα μπορούν να περιηγηθούν «διαδραστικά» στους ηλεκτρονικούς χώρους εκπαίδευσης,
– θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την προβολή της κοσμικής ακτινοβολίας, όπως καταγράφεται από τους ανιχνευτικούς σταθμούς του Ε.Α.Π.
-θα συμμετέχουν στο καινοτόμο «Κοινωνικό Πείραμα» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών,
-στο πείραμα «Παρασκευή ρυθμιστικού διαλύματος 10Χ TBE (Tris, Boric Acid, EDTA) με τη χρήση της «Συσκευής εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift s» και στο online mooc του onlabs «Εξάσκηση στη λειτουργία και το χειρισμό του φωτονικού μικροσκοπίου» της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
Το Stand -3- θα είναι «Ανοικτό» για τους επισκέπτες το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου (ώρες λειτουργίας από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.), ομοίως και το επόμενο Σαββατοκύριακο (17 & 18 Σεπτεμβρίου) και τις καθημερινές από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο αποτελεί το μοναδικό Δημόσιο, «Ανοικτό», Σύγχρονο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της χώρας με Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Προσφέρει -53- Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τα οποία ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα καινοτόμα Προγράμματα.
Η οικονομική συμμετοχή στα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και παρέχονται υποτροφίες αριστείας με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διαρροή-βόμβα από το ΕΑΠ: Προσωπικά και οικονομικά...

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) αποτέλεσε στόχο εκτεταμένης κυβερνοεπίθεσης...

“Έπεσαν” οι υπογραφές για το μεγάλο έργο...

Η ΣΔΙΤ υπογράφηκε ανάμεσα στον Όμιλο Εταιρειών AKTOR και...

Διαρροή-βόμβα από το ΕΑΠ: Προσωπικά και οικονομικά...

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) αποτέλεσε στόχο εκτεταμένης κυβερνοεπίθεσης...

“Έπεσαν” οι υπογραφές για το μεγάλο έργο...

Η ΣΔΙΤ υπογράφηκε ανάμεσα στον Όμιλο Εταιρειών AKTOR και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανακοίνωση Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου συγκάλεσε σήμερα το πρωί ο...

Χανιά:Σύλληψη δύο ατόμων για όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση...