Συμμετοχή Δημάρχου Ρεθύμνης σε συνέδριο για τις Πράσινες Πόλεις

Ημερομηνία:

Στο Συνέδριο της διοργάνωσης «Eco – Fest 2020», το οποίο πραγματοποιήθηκε την π. Κυριακή στην Αθήνα και είχε ως επίκεντρο τις Πράσινες Πόλεις, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ηλεκτροκίνηση, συμμετείχε ο Δήμος Ρεθύμνης και απέσπασε θετικές κριτικές για τις πρωτοβουλίες και δράσεις του στον τομέα της βιώσιμης κινητικότητας, της ηλεκτροκίνησης και της κυκλικής οικονομίας.

Προσκεκλημένοι στις εργασίες του Συνεδρίου, που διοργανώθηκε με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ, ήταν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΝ και εκπρόσωποι της Α’ θμιας και Β’ θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης απ’ όλη τη χώρα.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου ως ομιλητής και εστίασε στην εισήγησή του που είχε ως θέμα «Πολιτικές και Χρηματοδοτικές λύσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση – Το παράδειγμα του Δήμου Ρεθύμνης», στη φιλοσοφία , το στρατηγικό σχεδιασμό και τις δράσεις που έχει υλοποιήσει ο Δήμος στο συγκεκριμένο τομέα, τον μελλοντικό προσανατολισμό καθώς και την ένταξη του Δήμου σε ευρωπαϊκά προγράμματα που στοχεύουν στην κυκλική οικονομία, την προστασία του περιβάλλοντος, την τουριστική ανάπτυξη νησιωτικών περιοχών της Μεσογείου και τη βιώσιμη κινητικότητα. Όπως επεσήμαναν οι συνομιλητές και συμμετέχοντες στο πάνελ του συγκεκριμένου θεματικού άξονα του Συνεδρίου, το Ρέθυμνο πρωτοπορεί στου βασικούς άξονες που προαναφέρθηκαν κι έχει ήδη δημιουργήσει καλές πρακτικές που κατατίθενται ως θετικό παράδειγμα τόσο στα ελληνικά αλλά και στα ευρωπαϊκά φόρα.

(Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της ομιλίας καθώς και ο σύνδεσμος https://we.tl/t-MBS4t42L9t στον οποίο έχει αναρτηθεί βίντεο με την εισήγηση του Δημάρχου Ρεθύμνης.

https://we.tl/t-MBS4t42L9t

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Η 8χρονη Καδιανή από το Ρέθυμνο εντυπωσίασε...

Η Καδιανή παρουσίασε με ξεχωριστή εκφραστικότητα και ευαισθησία τη...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Η 8χρονη Καδιανή από το Ρέθυμνο εντυπωσίασε...

Η Καδιανή παρουσίασε με ξεχωριστή εκφραστικότητα και ευαισθησία τη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η τέχνη να χειρίζεστε τοξικούς συγγενείς χωρίς να ανεβαίνει η πίεσή σας

Δύο καθηγήτριες κλινικής ψυχολογίας αποκαλύπτουν ύπουλες τοξικές συμπεριφορές των...

Πορτογαλία-Ισπανία: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που προκάλεσε το μπλακ άουτ – Ο Θ. Κολυδάς εξηγεί

Τι ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος. Το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο, ομαδική παραίτηση πνευμονολόγων

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Την χτύπησε, την έγδυσε, την λήστεψε και την παράτησε στο δρόμο

Εφιαλτικές καταστάσεις βίωσε μια 33χρονη γυναίκα από τον Πύργο,...