Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κρήτης

Ημερομηνία:

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (11.11.2023) το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου ημεδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στον ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε ηλεκτρονικό ποδήλατο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οχτώ ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 10,4 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον κατασχέθηκε το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν σήμερα (12.11.2023) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ημεδαπός με τον αλλοδαπό, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 7 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και τρία κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάσχα: Ελκυστικά τουριστικά πακέτα – Πού ταξιδεύουν...

Η Κρήτη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς...

Ηράκλειο:Εργασίες αποκατάστασης στην οδό Αγίας Φωτεινής στον...

Εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος της οδού Αγίας...

Πάσχα: Ελκυστικά τουριστικά πακέτα – Πού ταξιδεύουν...

Η Κρήτη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς...

Ηράκλειο:Εργασίες αποκατάστασης στην οδό Αγίας Φωτεινής στον...

Εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος της οδού Αγίας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρωταπριλιά: Πώς ξεκίνησε το έθιμο να λέμε ψέματα – Η ιστορία και οι παραδόσεις

Η προέλευση του έθιμου της Πρωταπριλιάς Αντίστροφα μετρά ο χρόνος...

Εορτολόγιο 1 Απριλίου: Ποια μεγάλη Αγία τιμά η Εκκλησία

Τα ονόματα που γιορτάζουν την 1η Απριλίου, σύμφωνα με...