Στο Πολύδροσο ο Κώστας Μαμουλάκης

Ημερομηνία:

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πολύδροσου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

 

Ο Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε με το προεδρείο, μέλη του συλλόγου και κατοίκους της περιοχής για τα μεγάλα έργα υποδομών που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, όπως είναι οι διανοίξεις δρόμων που οδηγούν στην περιοχή, η πλατεία, η μεγάλη παιδική χαρά, η πίστα skate park, ο ποδηλατόδρομος που βγαίνει στην λ. Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα, ο χώρος δωρεάν στάθμευσης του δημοτικού σχολείου, κ.α., καθώς και για τα όσα έχουν ήδη προγραμματιστεί, όπως είναι η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον χώρο του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου της περιοχής, αλλά και το υψίστης σημασίας έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που για τη συγκεκριμένη περιοχή έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Συζήτησε επίσης για όλα τα θέματα καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα, η αποκατάσταση φθορών από βανδαλισμούς, η καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, κλπ.

 

Κοινή διαπίστωση και από αυτές τις επαφές, το ότι οι πολίτες απολαμβάνουν τα οφέλη από τα πολλά έργα υποδομών και ανάπτυξης, αναγνωρίζουν την προσπάθεια των τελευταίων ετών, ενώ παράλληλα διεκδικούν ακόμα περισσότερες παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητάς τους.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου

«Σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια έχουν χαλάσει» Οι Βούτες Ηρακλείου...

Ηράκλειο : Δήλωση Λ. Αυγενάκη απο τη...

Δήλωση π. Υπουργού – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου

«Σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια έχουν χαλάσει» Οι Βούτες Ηρακλείου...

Ηράκλειο : Δήλωση Λ. Αυγενάκη απο τη...

Δήλωση π. Υπουργού – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με επιτυχία η πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ» ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Διάκριση μαθήτριας Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνης σε διεθνή διαγωνισμό πιάνου στη Γαλλία

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η μαθήτρια του Δημοτικού...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου

«Σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια έχουν χαλάσει» Οι Βούτες Ηρακλείου...

SKY express: Συνεχίζει να κερδίζει έδαφος εντός και εκτός συνόρων

(Αποτελέσματα 1ου τριμήνου 2025) Η SKY express συνεχίζει να...