Στην Περιφέρεια η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ημερομηνία:

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στην Κρήτη.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες κοινωνικής πολιτικής και υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και Παιδείας Έφη Κουτεντάκη αλλά και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ρένα Παπαδάκη καθώς και στελέχη του Υπουργείου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την απορρόφηση πόρων και την ανάδειξη του έργου της Περιφέρειας στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

«Ακούμε τα πιο θετικά σχόλια όπου κι αν βρεθούμε για την Περιφέρεια Κρήτης, το έργο σας είναι σημαντικό», ήταν το σχόλιο της Υφυπουργού στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη μπροστά στις κάμερες. Από την πλευρά του ο Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε πως η δουλειά που γίνεται από τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους αιρετούς είναι σημαντική και υπογράμμισε πως η Διαχειριστική Αρχή Κρήτης και τα στελέχη της έχουν αποδείξει με την εμπειρία τους πως ξεχωρίζουν και παράγουν έργο.

Ακολουθεί σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με αιρετούς και Δημάρχους της Ανατολικής Κρήτης.

 

mixahlidoy-perifereia

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Έκκληση προς τους πολίτες για προσοχή...

Σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες και τα τεχνικά μέσα...

Ηράκλειο:Μουσικοχορευτική παράσταση «Σινέ-Πάρτι» στο Αστόρια από τον...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννη με την χορευτική του...

Δήμος Ηρακλείου:Έκκληση προς τους πολίτες για προσοχή...

Σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες και τα τεχνικά μέσα...

Ηράκλειο:Μουσικοχορευτική παράσταση «Σινέ-Πάρτι» στο Αστόρια από τον...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννη με την χορευτική του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανακοίνωση Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου συγκάλεσε σήμερα το πρωί ο...

Χανιά:Σύλληψη δύο ατόμων για όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση...