Στέλιος Ρόκκος: Βγήκε από το νοσοκομείο – Οι πρώτες του δηλώσεις

Ημερομηνία:

Εξιτήριο έπειτα από περίπου μία εβδομάδα πήρε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας από τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου με συμπτώματα εμφράγματος. Εκεί κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με C-130 στην πρωτεύουσα.

Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου υπεβλήθη σε καρδιολογική επέμβαση και παρέμεινε προληπτικά στη ΜΕΘ για δύο 24ωρα.

Πλέον, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του. Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1) βγήκε από το νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα.

«Όταν θα φτάσει η ώρα…»

«Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ…κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι: κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις», κατέληξε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νοσοκομεία: Μεγάλες λίστες αναμονής για τα χειρουργεία...

Γιατί μπλόκαραν τα απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία. Εξαιρετικά αργά...

Μελίνα Μερκούρη: Η ηθοποιός, αγωνίστρια και πολιτικός...

Η πορεία της στον κινηματογράφο και το θέατρο -...

Νοσοκομεία: Μεγάλες λίστες αναμονής για τα χειρουργεία...

Γιατί μπλόκαραν τα απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία. Εξαιρετικά αργά...

Μελίνα Μερκούρη: Η ηθοποιός, αγωνίστρια και πολιτικός...

Η πορεία της στον κινηματογράφο και το θέατρο -...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σητεία: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα Σητειακά βουνά

Παγκρήτιο Οδοιπορικό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2025...

Μανώλης Λιδάκης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση μετά τον θάνατό του

Πέρασαν εννέα ημέρες από τον θάνατο του Μανώλη Λιδάκη...

Νοσοκομεία: Μεγάλες λίστες αναμονής για τα χειρουργεία – Γιατί δεν βοήθησαν τα απογευματινά

Γιατί μπλόκαραν τα απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία. Εξαιρετικά αργά...