Στα Χανιά το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ημερομηνία:

Στην Πλατεία Κατεχάκη, στις 16 & 17/8

«Μεταφέροντας» μηνύματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς, το EKO Acropolis Rally Road Truck θα φιλοξενηθεί στα Χανιά από την Τρίτη 16 έως και την Τετάρτη 17/8/22, στην Πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό Λιμάνι.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας οδικής ασφάλειας, που αποτελεί σταθερά προτεραιότητα του αγώνα ήδη από πέρυσι, το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό, εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, με δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα διοργανωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιεί μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη, με προγραμματισμένες στάσεις σε όλο το νησί.

Οι Χανιώτες, καθώς και οι επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα οδικής ασφάλειας με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO, που βρίσκεται σε κάθε σημείο της διαδρομής του φορτηγού.

Κατά την παραμονή του EKO Acropolis Rally Road Truck στον Δήμο Χανίων θα διεξαχθούν παράλληλες δράσεις από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, κ.ά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Νεροκούρου –...

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο -...

Εργασίες κλαδέματος σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Αύριο, Παρασκευή 25/4 Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και...

Χανιά: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Νεροκούρου –...

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο -...

Εργασίες κλαδέματος σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Αύριο, Παρασκευή 25/4 Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγική υποστελέχωση στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου Το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, πάνω...

Το 8ο Posidonia Sea Tourism Forum τον Μάιο του 2025 στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει τον Μάιο του 2025 το...

Ηράκλειο:Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής στις Άνω Ασίτες την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Νέο σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής θα πραγματοποιηθεί την...