Στ. Αρναουτάκης: «Προνόμιο για όλη την Κρήτη η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης»

Ημερομηνία:

«Είναι μεγάλο προνόμιο για όλη την Κρήτη, η επί τέσσερις δεκαετίες λειτουργία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης χαιρετίζοντας την επετειακή εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με επίκεντρο την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Αναφερόμενος στην πολύπλευρη και πολύχρονη προσφορά της Ιατρικής Σχολής, ο Περιφερειάρχης Κρήτης εξέφρασε τις ευχαριστίες της περιφέρειας για τη συνεργασία και την κοινωνική προσφορά.

«40 χρόνια προσφοράς στην Κρήτη. Εκ μέρους της Περιφέρειας ευχαριστούμε όλο το επιστημονικό προσωπικό και τους γιατρούς γιατί υποστήριξε την κοινωνία του νησιού, ειδικά στην περίοδο της πανδημίας. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουν το έργο που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα και να το μεγαλώσουν», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.
Η εκδήλωση έγινε για τον εορτασμό των 40 ετών λειτουργίας της Ιατρικής Σχολής και επικεντρώθηκε στην ιστορία και τις προοπτικές της, εστιάζοντας στην Ιατρική Επιστήμη υπό το πρίσμα της αριστείας και του μέλλοντος, αλλά και την τεχνοπολιτισμική μεταστροφή της ανθρωπιστικής Ιατρικής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...