Σπίτι με το Mega: Μια λαμπερή βραδιά με την Πίτσα Παπαδοπούλου

Ημερομηνία:

Αξέχαστα και διαχρονικά τραγούδια από τη σπουδαία λαϊκή φωνή.
Μία μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού φιλοξενεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου, την τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει με τη μοναδική φωνή της επιτυχίες-σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες της Πίτσας Παπαδοπούλου θα βρεθούν κοντά της για να μοιραστούν άγνωστες πτυχές της πολύχρονης καριέρας της αλλά και να τραγουδήσουν αξέχαστα κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά.

Οι καλλιτέχνες που θα τη συντροφεύσουν
Δίπλα της η Λένα Παπαδοπούλου, η οποία θυμάται το ξεκίνημά της στο τραγούδι και τη στήριξη της μεγάλης ερμηνεύτριας στα πρώτα της βήματα. Ο Κώστας Καραφώτης μοιράζεται τη σκηνή με την Πίτσα Παπαδοπούλου και οι δυο τους μας χαρίζουν ξεχωριστά ντουέτα σε τραγούδια που έχουν αφήσει αναλλοίωτο το στίγμα τους στο λαϊκό πεντάγραμμο. Η Ελεάνα Παπαϊωάννου ερμηνεύει κομμάτια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Οι σπουδαίοι συνθέτες Τάκης Σούκας και Κυριάκος Παπαδόπουλος τιμούν με την παρουσία τους την Πίτσα Παπαδοπούλου και μας μεταφέρουν σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια. Special guest ο σημαντικός τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας, ο οποίος μας ταξιδεύει με τη μοναδική χροιά της φωνής του.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η συνάντηση μετά από χρόνια της Ρούλας Κορομηλά με τη Λίτσα Πατέρα. Η δημοφιλής αστρολόγος αναφέρει άγνωστες στιγμές της κοινής τους πορείας. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και παρουσιαστές Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και Δημήτρης Γιαγτζόγλου, έρχονται στο «Σπίτι με το MEGA» για να απολαύσουν το τόσο ιδιαίτερο αφιέρωμα.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμηνεύει μεταξύ άλλων σπουδαίες επιτυχίες, όπως: «Μη μιλάς», «Θυσιάστηκα», «Με τελείωσες», «Θα κάνω ό,τι μου αρέσει», «Ράγισα».

Αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» διασκεδάζει, αναπολεί και συγκινείται με μία μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού.

https://youtu.be/2U3U9whNWhI

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οικονομια «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Ξεκινούν αύριο οι...

O Γενικός Γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Γλούμης...

Τέμπη: Στη Βουλή δικογραφία κατά του πρωθυπουργού...

Στη Βουλή έφτασε χθες ποινική δικογραφία για την τραγωδία...

Οικονομια «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Ξεκινούν αύριο οι...

O Γενικός Γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Γλούμης...

Τέμπη: Στη Βουλή δικογραφία κατά του πρωθυπουργού...

Στη Βουλή έφτασε χθες ποινική δικογραφία για την τραγωδία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρονιά – ρεκόρ για την Κνωσό το 2024 – Περισσότεροι από 1.000.000 οι επισκέπτες

Το Ανάκτορο της Κνωσού, σύμφωνα με την κυρία Συθιακάκη...

Ηράκλειο: Επεισόδιο με πυροβολισμούς και τραυματίες έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης

Ανάστατοι από την όλη κατάσταση κάτοικοι και περίοικοι Σοβαρό επεισόδιο...

Πώς η κρητική κουζίνα έγινε πρωταγωνίστρια στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας

Με την ανακήρυξή της σε Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης...

Εορτολόγιο 23 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...