Σοκαριστικό – Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οι δύο άνδρες βγαίνουν από το σπίτι της Γεωργίας με το μπαούλο [vid]

Ημερομηνία:

Είναι το ντοκουμέντο της απόλυτης φρίκης, από το βράδυ της στυγερής δολοφονίας της 40χρονης Γεωργίας.

Ο 39χρονος σύντροφός της, μαζί με τον 34χρονο φίλο του, βγαίνουν από το διαμέρισμα στην Καλαμαριά, κουβαλώντας το μπαούλο με το άψυχο κορμί της Γεωργίας, για να το μεταφέρουν στο αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, που αποκάλυψε το Live News, το ρολόι δείχνει 3 λεπτά πριν τις 2, τα ξημερώματα στις δύο Ιανουαρίου. Η 40χρονη, λίγο νωρίτερα, άφηνε την τελευταία της πνοή, από τρεις μαχαιριές στο λαιμό.

Αμετανόητος

Το βίντεο με τους δύο άνδρες να μεταφέρουν τη σορό της Γεωργίας μέσα σε μπαούλο, έρχεται να προστεθεί στα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα της μοιραίας βραδιάς.

Ώρα 22:50: Η 40χρονη επέστρεφε αμέριμνη στο σπίτι της, μαζί με τον άνδρα που θα της αφαιρούσε την ζωή.

Ώρα 00:56: Σχεδόν μία ώρα μετά τη δολοφονία, ο 39χρονος με τον συνεργό του τοποθέτησαν σε μία κίτρινη σακούλα τα προσωπικά της αντικείμενα και τα πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.

Ώρα 06:22: Μαζί ξεφορτώθηκαν και το ματωμένο στρώμα, πάνω στο οποίο δολοφόνησαν την Γεωργία για να το αντικαταστήσουν ξημερώματα, τοποθετώντας στη σχάρα του αυτοκινήτου ένα άλλο, για να το πάνε στο διαμέρισμα.

Και παρότι οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί αναλυτικά, ο 39χρονος επιμένει ότι εκείνο το βράδυ κοιμόταν και δεν δολοφόνησε την σύντροφό του.

Την εμπλοκή του αρνείται και ο συνεργός του, που επίσης διώκεται για τη δολοφονία της Γεωργίας.

«Είσαι ο άγγελός μου»

Στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Καλαμαριά, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 40χρονη Γεωργία.

Λυγμοί μέσα σε αγκαλιές. Παντού λευκά λουλούδια και στεφάνια. Ο πόνος ανείπωτος για την 40χρονη και το μωράκι που κυοφορούσε.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Γεωργίας μαζί με τον γιο του φτάνουν στην εκκλησία για την κορύφωση του δράματος. Λίγα μέτρα από εκείνους ο πόνος της μάνας βουβός.

Με τα βλέμματα όλων να βρίσκονται στη 13χρονη κόρη της Γεωργίας, το μήνυμα της οποίας ραγίζει καρδιές: «μαμά σ’ αγαπώ, είσαι πλέον ο άγγελός μου».

Ντυμένοι όλοι στα μαύρα. Συντετριμμένοι. Οργισμένοι για το στυγερό έγκλημα και το θέατρο του 39χρονου συντρόφου της.
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πωλείται το εμβληματικό αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου

Το αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκεται στην Αθήνα, στα...

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της...

Δείτε σε βίντεο την στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης...

Πωλείται το εμβληματικό αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου

Το αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκεται στην Αθήνα, στα...

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της...

Δείτε σε βίντεο την στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related