«Σήμερα είναι ημέρα ελπίδας, η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας» – Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη

Ημερομηνία:

Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική μάχη
Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας λίγα λεπτά μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε στην Κυψέλη.

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα, ευχήθηκε στους εορτάζοντες τονίζοντας:

«Ας ελπίσουμε μαζί τους να γιορτάσει και ο ελληνικός λαός. Σήμερα είναι ημέρα ελπίδας» είπε, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας». Κάλεσε τους πολίτες να αφήσουν πίσω τους μία κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν τον δρόμο σε μία κυβέρνηση προοδευτική.

Ολόκληρη η δήλωση Τσίπρα

« Κατ΄αρχάς να πω χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Στους Κωνσταντίνους τις Κωνσταντίνες, τις Ελένες. Ας ελπίσουμε σήμερα το βράδυ να γιορτάζει μαζί τους και ο ελληνικός λαός. Γιατί σήμερα είναι μία ημέρα ελπίδας. Οι πολίτες έχουν σήμερα τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα.

Να αφήσουμε πίσω μια σκληρή δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας, αισχροκέρδειας εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους ανθρώπους. Να αφήσουν πίσω τους μια κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν το δρόμο για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης. Για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μια κυβέρνηση η οποία θα έχει νέα πρόσωπα κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης. Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με...

Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό...

Το Λαϊκό Λαχείο παραμένει σε εορταστικό κλίμα και μοιράζει...

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με...

Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό...

Το Λαϊκό Λαχείο παραμένει σε εορταστικό κλίμα και μοιράζει...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διάλεξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο: Ο Κομμός ως λιμάνι της Εποχής του Σιδήρου

Ομιλητής θα είναι ο James Wright, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας...

Χειμωνιάζει ξανά στην Κρήτη – Βροχές όλη την εβδομάδα, πτώση της θερμοκρασίας

Σημαντικά ποσοστά βροχής έπεσαν τις προηγούμενες ημέρες. Περιορίζεται η αστάθεια...

Όσα πρέπει να ξέρετε για την επιστροφή ενοικίου – Οι «παγίδες» και τα κριτήρια

Τι λένε παράγοντες της αγοράς για το μέτρο της...

Δωρέαν εξετάσεις σε παχύσαρκους στο πλαίσιο του προγράμματος “ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ” τα Καρδιαγγειακά

Το ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Τη δυνατότητα...