Η Σέβη Βολουδάκη σε εκδηλώσεις σε Κίσσαμο και Χανιά

Ημερομηνία:

Η βουλευτής Χανίων, κα Σέβη Βολουδάκη συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κίσσαμο. Η γιορτή του πολιούχου και προστάτη της πόλης, τιμήθηκε με σεβασμό και ευλάβεια όπως και η λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.
Παράλληλα, η βουλευτής συμμετείχε στην τελετή έναρξης της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων και επισήμανε ότι η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας αποτελεί μια καλή ευκαιρία να θυμόμαστε και να εφαρμόζουμε τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης κάθε μέρα και σε κάθε μας διαδρομή.
Τέλος, η κα Βολουδάκη συμμετείχε στη θεματική εκδήλωση αναβίωσης του οδοιπορικού του Μιχαήλ Δέφνερ, που διοργάνωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο-Τμήμα Δυτικής Κρήτης και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων στη μνήμη της Νικολέτας Κοπάση.
Η βουλευτής αναφέρθηκε στο βιβλίο του φιλέλληνα Δέφνερ, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα επίκαιρο ανάγνωσμα, που μέσω των αφηγημάτων της τοπικής ιστορίας, της λαογραφίας και της γαστρονομίας, αναβιώνει την εποχή εκείνη και αξίζει να διαβαστεί από όλους τους Χανιώτες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων:Κάλεσμα για τη σημερινή μηχανοκίνητη...

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών! Δεν πέρασαν...

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων:Κάλεσμα για τη σημερινή μηχανοκίνητη...

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών! Δεν πέρασαν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...