Σεπόλια: Πέντε νέες συλλήψεις – Γιατρός τη βίαζε στο ιατρείο του

Ημερομηνία:

Πέντε νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από το Κολωνό. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 65χρονος γιατρός πατέρας δύο παιδιών που κατηγορείται ότι βίαζε το κοριτσάκι ακόμη και μέσα στο ιατρείο του που βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το σπίτι της. Οι νέες συλλήψεις ανεβάζουν τον αριθμών όσων βίαζαν το 12χρονο κορίτσι στους 15 ενώ όπως ενώ πηγές της αστυνομίας ενδέχεται να ακολουθήσει και άλλος γύρος.
65 ετών, δερματολόγος, πατέρας δύο παιδιών. Κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη μέσα στο ιατρείο του. Γνώριζε την ανήλικη από τη γειτονιά.

Μαζί με τον γιατρό συνελήφθησαν άλλοι 4 άνδρες, που επίσης κατηγορούνται για τον βιασμό του παιδιού

Νέες συλλήψεις
49 ετών, άγαμος, οδηγός φορτηγών. Γνώρισε την ανήλικη μέσω εφαρμογής.

44 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών. Γνώρισε την ανήλικη μέσω εφαρμογής

50 ετών, ιδιοκτήτης μίνι- μάρκετ.

23 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος. Γνώριζαν την ανήλικη από τη γειτονιά

Και οι δύο, με καταγωγή από το Πακιστάν. Το πρωί, όλοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Τα ραντεβού της φρίκης

Ο δερματολόγος, ο οποίος είχε εργαστεί στο παρελθόν και σε γνωστό νοσοκομείο, φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης με το παιδί στο ιατρείο που διατηρούσε στην περιοχή.

«Εντύπωση προκαλούν κάποιες από τις αξιολογήσεις στο διαδίκτυο».

«Όπως έχουν γράψει κι άλλοι εδώ: επικίνδυνος τύπος!!! Μακριά από αυτόν ειδικά άμα είσαι γυναίκα».

«Αν γινόταν να μην βάλω ούτε ένα αστέρι θα το έκανα. Πολύ επικίνδυνος!!! Προσοχή!!!».

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση των βιασμών του παιδιού έχουν συλληφθεί 15 άνδρες και ην μητέρα της 12χρονης που παραμένει στη φυλακή.

«Xάλια είναι, ακούει τώρα και τα καινούρια κι είναι τα χάλια της η γυναίκα. Είναι προβληματισμένη, στεναχωρημένη, σκέφτεται το παιδί της. Το παιδί περιμένει, φωνάζει για την αθωότητα της μητέρας και κλαίει», ανέφερε η δικηγόρος οικογένειας 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Και οι πέντε νέοι συλληφθέντες διώκονται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, κατ’ εξακολούθηση, έναντι αμοιβής. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που εμπλέκονται σε αυτή την ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων του παιδιού, συνεχίζονται.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη χώρα – Κατεβάζουν ρολά τα πάντα

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...