Σε αυτές τις Εθνικές ομάδες είπε «όχι» ο Ζιντάν

Ημερομηνία:

Σχεδόν 2,5 χρόνια απ’ όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει βρει ακόμα την ομάδα που θα τον κάνει να πει το μεγάλο «ναι» για την επιστροφή στους πάγκους.

Οι διοικούντες την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας, βρίσκονται σε αναζήτηση για τον διάδοχο του Τζαμέλ Μπελμαντί και στο πλαίσιο αυτό, επιχείρησαν το… αδύνατο.
Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», οι Αλγερινοί παράγοντες προσέγγισαν τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κατάγεται από την συγκεκριμένη χώρα της Αφρικής.

Όπως είναι φυσικό, ο «Ζιζού» απάντησε αρνητικά, όπως έκανε και σε ανάλογες προτάσεις από την ομοσπονδία της Βραζιλίας και των ΗΠΑ, δεδομένου ότι προτεραιότητα του, είναι κάποια στιγμή στο μέλλον, ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας.

«Όχι» και στις ΗΠΑ

Η ομοσπονδία των ΗΠΑ πλησίασε τον μάνατζερ του Ζιντάν, Αλέν Μιγκλιάτσιο και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του Γάλλου τεχνικού, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε ευγενικά.

Μάλιστα, δεν είναι περίεργο που οι Αμερικανοί κινήθηκαν για ένα όνομα τέτοιου βεληνεκούς, αφού θα συνδιοργανώσουν το επόμενο Μουντιάλ με τον Καναδά και το Μεξικό και θέλουν η ομάδα τους να παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα ποινή σε Λουτσέσκου και πέντε ποδοσφαιριστές...

Ο αθλητικός εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στους εμπλεκόμενους στα...

Μουζακίτης: Το χαμόγελο του ωραίου ποδοσφαίρου

Ο Χρήστος Μουζακίτης είναι το λαμπρό μέλλον και με...

Νέα ποινή σε Λουτσέσκου και πέντε ποδοσφαιριστές...

Ο αθλητικός εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στους εμπλεκόμενους στα...

Μουζακίτης: Το χαμόγελο του ωραίου ποδοσφαίρου

Ο Χρήστος Μουζακίτης είναι το λαμπρό μέλλον και με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...