Ρέθυμνο:Συνεχίζονται τα δωρεάν Σεμιναριακά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών για μαθητές Δημοτικού

Ημερομηνία:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού Προγράμματος “Σεμιναριακά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών” που υλοποιεί το Εργαστήριο Διδακτικής Θετικών Επιστημών (ΕΔΘΕ) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας «Science in the City» που λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού (τάξεις Δ΄, Ε΄ και Στ΄)., οι οποίοι επωφελούνται από την παροχή δωρεάν μαθημάτων Φυσικών Επιστημών που προσφέρονται διαδικτυακά, από καταρτισμένους εκπαιδευτικούς των προαναφερόμενων φορέων.

Η θερμή συμμετοχή , ακόμη και μαθητών εκτός Ρεθύμνου, ενθάρρυνε τους εμπνευστές και υποστηρικτές επιστήμονες που προσφέρουν τα σεμινάρια να επεκτείνουν τη χρονική τους διάρκεια, παρέχοντας στους μαθητές τη δυνατότητα να συνεχίσουν την παρακολούθηση των μαθημάτων κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 10.00 – 12.00.
Για περισσότερες πληροφορίες για το πλαίσιο υλοποίησης των εργαστηριακών σεμιναρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα : http://edthe.edc.uoc.gr.

Με την ευκαιρία, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρεθύμνης Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς του Ε.Δ.Θ.Ε. και του Κέντρου Επιστήμης & Τεχνολογίας για την ωραία πρωτοβουλία τους και την εθελοντική τους προσφορά, η οποία έχει σημαντικό κοινωνικό αντίκρισμα που διαθλάται τόσο στην παροχή αξιόπιστης εκπαιδευτικής βοήθειας στους μικρούς μας μαθητές και στην ανακούφιση των οικογενειών τους όσο και στην αισιόδοξη διαπίστωση ότι σε καιρούς κρίσης, η ρεθυμνιώτικη κοινωνία ανασυγκροτείται, συσπειρώνεται και με πράξεις αλληλεγγύης, καταθέτει τη δυναμική της απόκριση στις δύσκολες προκλήσεις των καιρών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγική υποστελέχωση στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου Το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, πάνω...

Ρέθυμνο:Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε την Τετάρτη...

Τραγική υποστελέχωση στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου Το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, πάνω...

Ρέθυμνο:Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε την Τετάρτη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγική υποστελέχωση στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου Το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, πάνω...

Το 8ο Posidonia Sea Tourism Forum τον Μάιο του 2025 στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει τον Μάιο του 2025 το...

Ηράκλειο:Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής στις Άνω Ασίτες την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Νέο σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής θα πραγματοποιηθεί την...