Ρέθυμνο:Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 45χρονο που αγνοείται στον Μυλοπόταμο

Ημερομηνία:

Με τη συνδρομή εθελοντών και κατοίκων της περιοχής
Με τη συνδρομή κατοίκων και εθελοντών συνεχίστηκαν και την Τρίτη οι έρευνες των αρχών που ξεκίνησαν χθες ώστε να εντοπιστεί ο 45χρονος Γιάννης Κασσαπάκης από το χωριό Βενί του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Ο 45χρονος άνδρας ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αγνοείται από τις 13 Αυγούστου και οι συγγενείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές τη Δευτέρα.

Έρευνες ξεκίνησαν άμεσα από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σταθμού Γαράζου Μυλοποτάμου. Σχετική ανακοίνωση Missing Alert για την εξαφάνιση του 45χρονου εξέδωσε και το Χαμόγελο του Παιδιού. Στις έρευνες συμμετέχουν και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ειδικά εκπαιδευμένος στις αναζητήσεις σκύλος και η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ με drone της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ από το συντονιστικό της Περιφερειακής Διοίκησης της Π.Υ. Κρήτης «…οι έρευνες έχουν επεκταθεί και πέρα από την ευρύτερη περιοχή του χωριού καταγωγής και κατοικίας του 45χρονου, το Βενί, αλλά μέχρι και αυτήν την ώρα όλες οι προσπάθειες εντοπισμού του έχουν αποβεί άκαρπες».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Κασσαπάκης έχει ύψος 1,69μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Τη μέρα της εξαφάνισής του φορούσε λευκή κοντομάνικη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και σκούρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.”https://www.cretalive.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου θα είναι κλειστό...

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου...

Δευτέρα της Λαμπρής στο Επισκοπείο της Ιεράς...

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 21 Απριλίου...

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου θα είναι κλειστό...

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου...

Δευτέρα της Λαμπρής στο Επισκοπείο της Ιεράς...

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 21 Απριλίου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου : 87 νέες θέσεις εργασίας στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Η ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού Εδώ https://www.facebook.com/alexiskalokairinos μπορείτε να δείτε...

Ηράκλειο:Έκλεψε ρούχα από κατάστημα αθλητικών ειδών

Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή Συνελήφθη, χθες (26.04.2025) το απόγευμα...