Ρέθυμνο:Σύλληψη ατόμων για παράνομη κατασκήνωση στην Πρέβελη

Ημερομηνία:

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές Κουρταλιώτικο φαράγγι και στη Λίμνη Πρέβελη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης

Συνελήφθησαν, 21 άτομα (19 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί) για τα κατά περίπτωση αδικήματα των παραβάσεων της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης κατασκήνωσης

Στο πλαίσιο, στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, την πρόληψη πυρκαγιών αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές, πραγματοποιήθηκε, σήμερα (21.07.2022) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στις προστατευόμενες τουριστικές περιοχές, κουρταλιώτικο φαράγγι και Λίμνη Πρέβελη του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Οι συγκεκριμένες περιοχές, είναι ενταγμένες στο δίκτυο ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένες ως περιοχές, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης κατασκήνωσης.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 19 ημεδαποί (16 άνδρες και 3 γυναίκες) και δύο αλλοδαποί ( άνδρας και γυναίκα) και κατασχέθηκαν 48,1 γραμμάρια κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι, οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας, την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών και την πρόληψη πυρκαγιών ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Η 8χρονη Καδιανή από το Ρέθυμνο εντυπωσίασε...

Η Καδιανή παρουσίασε με ξεχωριστή εκφραστικότητα και ευαισθησία τη...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο,...

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Η 8χρονη Καδιανή από το Ρέθυμνο εντυπωσίασε...

Η Καδιανή παρουσίασε με ξεχωριστή εκφραστικότητα και ευαισθησία τη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η τέχνη να χειρίζεστε τοξικούς συγγενείς χωρίς να ανεβαίνει η πίεσή σας

Δύο καθηγήτριες κλινικής ψυχολογίας αποκαλύπτουν ύπουλες τοξικές συμπεριφορές των...

Πορτογαλία-Ισπανία: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που προκάλεσε το μπλακ άουτ – Ο Θ. Κολυδάς εξηγεί

Τι ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος. Το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που...

Βενιζέλειο: με ΚΤΕΛ οι παθολόγοι στο Ρέθυμνο, ομαδική παραίτηση πνευμονολόγων

H... κατρακύλα είναι ασταμάτητη για ένα νοσοκομείο με τόση...

Την χτύπησε, την έγδυσε, την λήστεψε και την παράτησε στο δρόμο

Εφιαλτικές καταστάσεις βίωσε μια 33χρονη γυναίκα από τον Πύργο,...