Ρέθυμνο:Στο 1ο ΚΑΠΗ κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ημερομηνία:

Το 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης επισκέφτηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ρεθύμνου εν όψει των γιορτών και στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης για τις θέσεις – προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Μιχάλη Σαρρή Γραμματέα, την Κασσάνδρα Κοτζανάκη μέλος, τον Όθωνα Χριστουλάκη Συντονιστή Δημοτικής Οργάνωσης, το Μανώλη Χνάρη Περιφερειακό Σύμβουλο και την Ελευθερία Μιχάλα Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις και θερμές ευχές με τα μέλη, το προσωπικό του ΚΑΠΗ καθώς και με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρεθύμνης Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα.

Έγινε εκτενής αναφορά στο έργο που παρέχουν τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων καθώς και στην ανάγκη στελέχωσης τους με προσωπικό ώστε να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους και να προσφέρουν τιςαπαραίτητες υπηρεσίες στα μέλη τους.

Τονίστηκε από τα μέλη του κλιμακίου ότι ο θεσμός των ΚΑΠΗ ιδρύθηκε το 1984 από την πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Αποτέλεσε μια πρωτοπόρα για την εποχή της δομή που περίπου 40 χρόνια μετά αναπτύσσεται και συνεχίζει να παρέχει σημαντικές υπηρεσίες ως σημείο προσφοράς, φροντίδας και δημιουργίας στην τρίτη ηλικία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου θα είναι κλειστό...

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου...

Δευτέρα της Λαμπρής στο Επισκοπείο της Ιεράς...

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 21 Απριλίου...

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου θα είναι κλειστό...

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου...

Δευτέρα της Λαμπρής στο Επισκοπείο της Ιεράς...

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 21 Απριλίου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαρία Τόλια: Νέα Καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή Αθηνών – Με συγκίνηση αποχαιρετά το ΠΑΓΝΗ

Η Μαρία Τόλια εξελέγη Καθηγήτρια Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο ΕΚΠΑ...

Η κατάληψη της Αθήνας από τους Ναζί και οι πρώτοι περιορισμοί

Το χρονικό της εισβολής των Ναζί στην Αθήνα ο...

Χανιά: Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο! Νεκρός άνδρας μέλος πληρώματος

Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε κρουαζιερόπλοιο με...