Ρέθυμνο : Προφυλακίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για το βιασμό της 19χρονης

Ημερομηνία:

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Μετά από την πολύωρη απολογία των δυο αλλοδαπών με καταγωγή από το Πακιστάν, που κράτησε περίπου 4 ώρες, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση των φερόμενων δραστών, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Για τους δυο αλλοδαπούς είχε οριστεί δικηγόρος και πλέον μετά την απόφαση, οι άντρες του λιμενικού τους παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου για να συνεχιστεί η διαδικασία.

Την καταγγελία έκανε το ίδιο το θύμα στις Λιμενικές Αρχές του Νομού και από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Το χρονικό

Με βάση την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, το περιστατικό φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στο Ρέθυμνο, με φερόμενους ως δράστες έναν 39χρονο και έναν 42χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι συνελήφθησαν από την πρώτη στιγμή στην παραλιακή ζώνη της πόλης και συγκεκριμένα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «neakriti.gr», η 19χρονη, που φοιτά σε πανεπιστημιακό ίδρυμα των Χανίων και κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρας, είχε φτάσει το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο Ρέθυμνο μαζί με την παρέα της, με σκοπό να διασκεδάσουν.

Στα σχέδια μάλιστα της παρέας ήταν να μείνουν όλο το βράδυ στην πόλη του Ρεθύμνου και να αναχωρήσουν για τα Χανιά με το πρώτο πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Η νεαρή φοιτήτρια -με βάση τα όσα κατήγγειλε στις Λιμενικές Αρχές- φέρεται για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ότι αποκόπηκε από την παρέα της το βράδυ της Κυριακής. Η ίδια που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ήρθε αντιμέτωπη (με βάση πάντα τα όσα φέρεται ότι κατήγγειλε) με τους δύο άνδρες στο αμμώδες τμήμα της παραλίας, καθώς εκείνοι φέρεται ότι την βίασαν.

Ωστόσο, ένα από τα μέλη της παρέας της 19χρονης το οποίο και την αναζητούσε εναγωνίως όλο το βράδυ, την βρήκε το ξημέρωμα της Καθαράς Δευτέρας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην παραλία.

Χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε τις αρχές και μάλιστα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και του Λιμεναρχείου, που περιπολούσαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο, εντόπισαν τους δύο φερόμενους ως δράστες τους οποίους και συνέλαβαν, καθώς και εκείνοι βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που ήταν η κοπέλα.πηγή neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Ακύρωση εκδηλώσεων στη μνήμη των...

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού προχωρά σε αλλαγές...

Συνάντηση στο Ρέθυμνο για την ψηφιακή κάρτα...

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση...

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Ακύρωση εκδηλώσεων στη μνήμη των...

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού προχωρά σε αλλαγές...

Συνάντηση στο Ρέθυμνο για την ψηφιακή κάρτα...

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας – Η πρόταση για την Κρήτη

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...

Σκηνές τρόμου στο Ηράκλειο: Άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός με μπαλτά και τσεκούρι!

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2) στο Ηράκλειο,...