Ρέθυμνο: Καθαρισμός τάφρων και πρανών από παλιά Εθνική οδό Ρεθύμνου Ηρακλείου – Μαργαρίτες.

Ημερομηνία:

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αντιπυρικής περιόδου αλλά και για τη συντήρηση των οδών και την ασφάλεια της κυκλοφορίας των κινουμένων οχημάτων σε αυτές, έχουν ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού τάφρων και πρανών στην επαρχιακή οδό 24και συγκεκριμένα στο τμήμα από παλιά Εθνική οδό Ρεθύμνου Ηρακλείου – Μαργαρίτες.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.

Επίσης να κόψουν με μέριμνα τους τα κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους της οδού, με τυχόν διαβάσεις που έχουν κατασκευάσει.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκατασταθεί η λειτουργία και η ασφάλεια της οδού και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.

Επιπλέον παρακαλούνται οι οδηγοί, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης που θα υπάρχει στην επαρχιακή οδό καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...

Αλλαγές στο Καρναβάλι Ρεθύμνου λόγω Τεμπών και...

Αλλαγές και αναπροσαρμογή στις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι ανακοίνωσε...

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...

Αλλαγές στο Καρναβάλι Ρεθύμνου λόγω Τεμπών και...

Αλλαγές και αναπροσαρμογή στις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι ανακοίνωσε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...