Ρέθυμνο: Καταγγελίες τουριστών για την κατάσταση στον Πηγιανό Κάμπο

Ημερομηνία:

Τουρίστες που επέλεξαν την Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, καταγγέλλουν στα Παραπολιτικά Κρήτης την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Πηγιανό Κάμπο, σε απόσταση αναπνοής από ξενοδοχειακή μονάδα.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, η εικόνα που προσφέρεται στους επισκέπτες μας, μόνο κολακευτική δεν είναι, καθώς προσπαθώντας να κάνουν μια βόλτα στην παραλία έρχονται αντιμέτωποι με λύματα και μπάζα.

Τονίζουμε συνεχώς πως η οικονομία του νησιού μας βασίζεται κατά ένα υψηλό ποσοστό στον τουρισμό, όμως εντέλει ποιες είναι οι κινήσεις που κάνουμε προς βελτίωση; Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε ώστε να είμαστε ακαταμάχητοι σε παλιούς αλλά και νέους επισκέπτες από το εξωτερικό και την υπόλοιπη Ελλάδα; Ένα ξενοδοχείο μπορεί να παρέχει στους πελάτες του όλες τις ανέσεις, όμως καλό είναι να μην ξεχνάμε πως ο Άγγλος, ο Ρώσος, ο Γερμανός κτλ, δε θα ξαπλώσουν σε ένα pool bar ξεχνώντας να επισκεφθούν τις παραλίες μας.

Ας μαθαίνουμε, ας εξελισσόμαστε, κι ας διορθώνουμε τα σφάλματα μας. Η φύση έδωσε στην Κρήτη την ομορφιά που έπρεπε, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τη διατηρήσουμε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε την Τετάρτη...

Δήμος Ρεθύμνης:Υπογραφή συμβάσεων νέων οδικών έργων

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης...

Ρέθυμνο:Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε την Τετάρτη...

Δήμος Ρεθύμνης:Υπογραφή συμβάσεων νέων οδικών έργων

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Νεροκούρου – Βγήκε silver alert

Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο -...

Κρήτη: Διευθυντής δημόσιας υπηρεσίας στο κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων

Πώς στήθηκε η μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. - Για...

Ρέθυμνο:Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου του Περάματος Μυλοποτάμου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε την Τετάρτη...

Καθαρισμός οικοπέδων: Παράταση της προθεσμίας μέχρι 15 Ιουνίου

Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε...