Ρέθυμνο:Ημέρα υποδοχής, ενημέρωσης και συνεργασίας με τους πολίτες σε θέματα έμφυλης βίας

Ημερομηνία:

Ημέρα γνωριμίας, επικοινωνίας κι ενημέρωσης σε θέματα έμφυλης βίας (Open Day) με του πολίτες, διοργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Ρεθύμνης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.
Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, οι πόρτες του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών, στην οδό Δημακοπούλου 18 (τηλ 28310 56607) Γερακάρη θα είναι ανοιχτές από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και τα στελέχη του θα υποδέχονται τις συμπολίτισσες και συμπολίτες για να συνομιλήσουν μαζί τους, να μοιραστούν κοινούς προβληματισμούς και ενδεδειγμένες λύσεις και να τους ενημερώσουν για τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο.
Η Κοινωνική Υπηρεσία Δ.Ρ., η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα και τα Στελέχη του Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών, προσκαλούν όλες τις συμπολίτισσες και συμπολίτες σε αυτή τη συνάντηση υγιούς αλληλεπίδρασης που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και στη ενεργή συλλογική μας κινητοποίηση στην προσπάθεια εξάλειψης κάθε έκφρασης βίας ενάντια στις γυναίκες αλλά και σε κάθε ευάλωτο συνάνθρωπο μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...

Αλλαγές στο Καρναβάλι Ρεθύμνου λόγω Τεμπών και...

Αλλαγές και αναπροσαρμογή στις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι ανακοίνωσε...

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...

Αλλαγές στο Καρναβάλι Ρεθύμνου λόγω Τεμπών και...

Αλλαγές και αναπροσαρμογή στις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι ανακοίνωσε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λασίθι:Άρθρο Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη

Το Όραμά μας για τον Δήμο. Μαζί με τους...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Αλλαγής της Κρήτης στην Εθνική Εκδήλωση του EU Climate Pact 2025

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Αλλαγής και Βιώσιμης Κινητικότητας της Περιφέρειας...