Ρέθυμνο:Ευχαριστήριο σε γιατρούς για την ενημέρωση στην εκπαιδευτική κοινότητα

Ημερομηνία:

Αναγνωρίζοντας την αξία της έγκυρης ενημέρωσης των νέων μας, από εξειδικευμένους επιστήμονες, σε θέματα διαφύλαξης της ατομικής αλλά και της δημόσιας υγείας και τήρησης των ενδεδειγμένων μέτρων υγειονομικής προστασίας, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, ζήτησε τη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου προκειμένου, να πραγματοποιηθούν επισκέψεις εξειδικευμένων ιατρών σε σχολεία του Ρεθύμνου για να μιλήσουν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τον κορωνοϊο και τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Πράγματι, ο Ιατρικός Σύλλογος επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά και διάθεση να προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο, ανταποκρίθηκε θετικά, απευθύνθηκε σε γιατρούς του Ρεθύμνου (του Ε.Σ.Υ και ιδιώτες) και άμεσα διοργανώθηκαν επισκέψεις σε Σχολεία του Δήμου Ρεθύμνης, στο πλαίσιο των οποίων οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για τις κρίσιμες διαστάσεις της πανδημίας, για τους κατάλληλους τρόπους προστασίας καθώς και για τα διαθέσιμα μέσα αναχαίτισης της εξάπλωσης του θανατηφόρου ιού, από καταρτισμένους ιατρούς που απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα, εστιάζοντας στη σοβαρότητα του κινδύνου που χρήζει ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα εκ μέρους όλων των πολιτών.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Αννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Στεφανάκη και τα Μέλη του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου για την άψογη συνεργασία τους και ιδιαιτέρως τους Ιατρούς: κ. Τζαγκαράκη Μανόλη/ Ιατρό Γενικής Ιατρικής , κα Γκαμπλιά Πολυξένη/ Ιατρό ΩΡΛ, κ. Βουζουνεράκη Ελευθέριο/ Ιατρό Γενικής Ιατρικής, κα Πούλιου Ελευθερία/ Ιατρό Παθολόγο , κ. Καστρινάκη Κωνσταντίνο/ Ιατρό Γενικής Ιατρικής , κ. Ζωγραφάκη Λεωνίδα/ Ιατρό Παθολόγο και κα Παπαπάνου Νίκη/ Ειδικευόμενη Ιατρό Γενικής Ιατρικής, για τη θετική και άμεση ανταπόκριση τους στην πρόσκληση συνεργασίας και την πολύτιμη , εθελοντική συνδρομή τους στην ενημέρωση, κυρίως των μαθητών του Ρεθύμνου που, με την καθημερινή τους στάση και δράση, μπορούν να προστατεύσουν την υγεία τη δική τους και των οικείων τους αλλά και να συμβάλλουν αποφασιστικά στον έλεγχο διασποράς κρουσμάτων του κορωνοϊού στον τόπο μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης ...

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 6...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου...

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 5 Απριλίου...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης ...

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 6...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου...

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 5 Απριλίου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Σύλληψη δύο ατόμων για την επίθεση στον οδηγό ταξί

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος στα Λιβάδια Μυλοποτάμου

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 6...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος στα Χανιά

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ’ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 5 Απριλίου...

«Να γυρίσεις που»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου

Νέο τραγούδι για τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο, που...