Ρέθυμνο:Ευχαριστήριο του Δήμου σε ξενοδοχεία για δωματία σε άστεγους

Ημερομηνία:

Η Κοινωνική Αλληλεγγύη στο Ρέθυμνο βρίσκει πάντα την έκφραση της σε ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες γενναιόδωρων συλλογικοτήτων και πολιτών. Οι έμπρακτες προσφορές τους, συνθέτουν ένα πλέγμα κοινωνικού δικτύου που λειτουργεί ως ανάχωμα προστασίας και ασφάλειας, πολύτιμο ειδικά σε περιόδους γενικευμένης ανασφάλειας, όπως αυτή που διανύουμε.

Μια τέτοια αξιέπαινη πρωτοβουλία έλαβαν γνωστές επιχειρήσεις της πόλης μας, κατά τις ημέρες του πρόσφατου δριμύτατου ψύχους.
Το ξενοδoχείο “Brascos”, το ξενοδοχείο “Jo – An” και η «Αυλή Lounge Apartments», προσφέρθηκαν να παραχωρήσουν δωμάτια για τη φιλοξενία αστέγων που διαβιούν στο Ρέθυμνο, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Πράγματι έγινε χρήση της προσφοράς.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, ανέλαβε να έρθει σ’ επαφή με πολίτες που βρίσκονται σε ένδεια και έχουν αντικειμενική ανάγκη τη συγκεκριμένη παροχή προκειμένου να ενημερωθούν και να την αξιοποιήσουν.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων ‘Brascos’ ,‘Jo – An’ και ‘Αυλή Lounge Apartments’ για την ανιδιοτελή τους προσφορά, η οποία συνδράμει την κοινή μας προσπάθεια εξάλειψης των συνθηκών αποστέρησης και κοινωνικού αποκλεισμού που πλήττουν συνανθρώπους μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Ο Πασχάλης Τσαρούχας στηρίζει τον Θεατρικό Περίπλου!...

Σε βίντεό του ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Πασχάλης...

Συνάντηση του Βουλευτή Ρεθύμνης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος...

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος...

Ρέθυμνο:Ο Πασχάλης Τσαρούχας στηρίζει τον Θεατρικό Περίπλου!...

Σε βίντεό του ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Πασχάλης...

Συνάντηση του Βουλευτή Ρεθύμνης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος...

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαλεβίζι: Επίσκεψη στελεχών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια στη Θάλασσα

Τον Δήμο Μαλεβιζίου επισκέφθηκαν στελέχη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για...

Δήμος Ηρακλειου : Με επιτυχία το τουρνουά κολύμβησης «Τσέτσο Γκολομέεβ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά «Τσέτσο Γκολομέεβ», το οποίο...