Ρέθυμνο:Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ημερομηνία:

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας στους δικαιούχους συμπολίτες, θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα, από τις οκτώ το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).

Με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Ρεθύμνης θα υλοποιήσει την καθιερωμένη διανομή του μήνα Απριλίου, τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας (διπλή μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας).
Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα προσφερόμενα αγαθά που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής.
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά:
• Την ομάδα του ALPHA FM 104,7 για την πρωτοβουλία να συλλέξουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>),αλλά και τις καρναβαλικές ομάδες που στήριξαν τη δράση αυτή (ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ, ΡΑΚΟΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΡΙΓΓΛΕΣ, ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ, ΠΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ).
• Τους μαθητές που συμμετείχαν στο 32ο <<Παιδικό & Εφηβικό Κυνήγι Θησαυρού>> που διεξήχθη το Σάββατο 9/4/22 και την Κυριακή 10/4/22 και την διοργανώτρια ομάδα <<ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ>>.
• Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνης.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι σέβεται τη μνήμη των...

Με σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των...

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι σέβεται τη μνήμη των...

Με σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των...

Δήλωση Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ Μαρινάκης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 23 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...