Ραγδαίες εξελίξεις: Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ημερομηνία:

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού ο οποίος τις επόμενες ώρες θα πάρει το φυλακιστήριο και θα οδηγηθεί στις φυλακές.
Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν λίγο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.
Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτικη ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του (σεξουαλικά εγκλήματα) θα οδηγηθεί είτε στις φυλακές Τρίπολης είτε στις φυλακές Γρεβενών, χωρίς να αποκλείεται και ο Κορυδαλλός.

Υπενθυμίζεται, ότι η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση από τη πρώτη στιγμή σήκωσε αμέσως τα «μανίκια» για να ολοκληρωθεί και αυτό το στάδιο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλήθηκαν και κατέθεσαν ήδη τα τρία φερόμενα θύματα, επιβεβαιώνοντας όσα κατέθεσαν και στον εισαγγελέα, ενώ φαίνεται πως έχουν καταθέσει και μάρτυρες της υπόθεσης. Ωστόσο, φαίνεται πως για μια από τις δυο περιπτώσεις απόπειρας βιασμού έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τον ηθοποιό.

Σημειώνεται, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανάρτηση Λ.Αυγενάκη για το Κύπελλο Cheerleading Κρήτης

ΑΝΑΛΑΡΤΗΣΗ Λ.ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ CHEERLEADING ΚΡΗΤΗΣ Ο Βουλευτής ΝΔ...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...