Ψήφισμα της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης για τον αγώνα των αγροτών “

Ημερομηνία:

Σε έκτακτη συνεδρίαση προέβη σήμερα, 20-2-2024 το Δ.Σ της Ένωσης ,προκειμένου να εκδοθεί, σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης ,στον αγώνα του αγροτικού κόσμου.

Το κείμενο του ψηφίσματος ,αναφέρει τα εξής

Το κείμενο

“Δεν μπορεί η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, να μείνει μακριά από τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και να μη συμπαρασταθεί στα δίκαια αιτήματα τους, που καθημερινά διογκώνονται με την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και τον συνεχώς αυξανόμενο . πληθωρισμό ,που η ίδια μαζί μαζί με τον αγροτικό κόσμο καθημερινά βιώνει.
Η Υπομονή της ,μέχρι σήμερα εστιάστηκε στο ότι ,θα δοθούν λύσεις ικανοποιητικές , από τον Πρωθυπουργό της Χώρας και τους επιτελείς του. .
Δυστυχώς …τα αιτήματα στην πλειοψηφία τους ,δεν ικανοποιήθηκαν, πράγμα που δημιουργεί θλίψη …και απόγνωση .στους παραγωγούς του πρωτογενή τομέα.
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, είναι εκείνη που βιώνει σε καθημερινή βάση κατά κυριολεξία ,την αγωνία, την ανασφάλεια και το άγχος της επιβίωσης του κάθε αγροτικού νοικοκυριού , που βρίσκεται στον αγώνα της επιβίωσης και αποφυγής του πλειστηριασμού ,του σπιτιού του.
Είναι πλέον θέμα επιβίωσης, ενός μεγάλου κομματιού του λαού της υπαίθρου καί δεν μας τιμά ως σύνολο πολιτών, να κλείνουμε τα μάτια.
Γι’αυτό καλούμε την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, εδώ και τώρα, να πρωτοπορήσει και να σκύψουν στα προβλήματα του λαού της υπαίθρου.
Τέλος, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στέκεται αλληλέγγυα και συμπαραστέκεται σαυτόν τον δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου ,γιατί οι αγρότες είναι καταναλωτές, στηρίζουν και την αγορά ,ως ο τρίτος πυλώνας, αλλά προ πάντων την Οικογένεια , την οικονομία αλλά και βασικά την ίδια την Χώρα μας.”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:41ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Το 41ο...

Φαράγγι Σαμαριάς: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης για...

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στις νότιες...

Χανιά:41ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Το 41ο...

Φαράγγι Σαμαριάς: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης για...

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στις νότιες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο Πάπας Φραγκίσκος μέσα από τα λόγια του – 10 φράσεις που αξίζει να θυμόμαστε

Οι πιο χαρακτηριστικές δηλώσεις του και τα μηνύματα που...

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Πάπα Φραγκίσκου – Τι ανακοίνωσε το Βατικανό

Η ανακοίνωση έγινε περίπου 12 ώρες μετά την είδηση...

Έναρξη της τουριστικής σεζόν με 80.000 κενές θέσεις εργασίας

Με τουλάχιστον 80.000 κενές θέσεις εργασίας ξεκινά η φετινή...

Πέντε αποτελεσματικοί τρόποι να «σβήσετε» τις θερμίδες του Πάσχα

Δεν χρειάζεται να σας τρώνε οι ενοχές για τις...