Προκριματικά Euro : Προαπαιτούμενο για την Εθνική το τρίποντο με Αρμενία

Ημερομηνία:

Σε αυτό το παιχνίδι δεν επιτρέπονται τα λάθη. Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Αρμενία στο ΟΑΚΑ (11/6, 21:45, Open TV, Cosmote Sport 1) και στοχεύει μόνο στη νίκη που θα την διατηρήσει σε επαφή με τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου.

Αν και βρισκόμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών, ενδεχόμενη απώλεια θα είναι καταδικαστική για την Εθνική ομάδα που θα δει την δεύτερη θέση να απομακρύνεται ενώ ζητούμενο σε αυτό το ματς είναι και η αντίδραση μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Σαββάτου κόντρα στην Ιταλία.

Ο Κώστας Σταφυλίδης είναι αμφίβολος για το ματς, καθώς στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην 11αδα.

Η κυριότερη αλλαγή θα είναι στο σύστημα με τον Έλληνα τεχνικό να αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με 4-2-3-1. Ο Βασίλης Μπάρκας που ήταν ίσως ο μοναδικός που διασώθηκε στο ματς με την Ιταλία, θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας ενώ θέση διεκδικεί και ο Σιόβας αντί του αμυντικού της Ρόμα.

Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Μαυρίας και αριστερά ο Κούτρης αντί του τραυματία Σταφυλίδη. Ζέκα και Σάμαρης θα είναι στα χαφ με τους Μασούρα, Μπακασέτα και Πέλκα να διεκδικούν τις δύο θέσεις για τα άκρα της επίθεσης με τον Φορτούνη να είναι πίσω από τον προωθημένο Κουλούρη.

Πιθανή ενδεκάδα για την Αρμενία: Χαϊραπετγιάν, Χοβνανισιάν, Χορογιάν, Βοσκανιάν, Χαμπαρτσιυμιάν, Μιρτσιάν, Γκριγκοριάν, Μχιταριάν, Γκαζαριάν, Μπαρτσεγκιάν, Καραπετιάν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κρίστο Τόχβερ από την Εσθονία.

Αναλυτικά οι αγώνες του ομίλου της Εθνικής:

Ελλάδα – Αρμενία
Λιχτενστάιν – Φινλανδία
Ιταλία – Βοσνία

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καμπανάκι από τους εξαγωγείς για ανεπαρκείς ελέγχους...

Βάσει των σχετικών δηλώσεων στο ΥπΑΑΤ, το 2024 διενεργήθηκαν...

Σοκ στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα – Ασθενής πήρε...

Η διοικήτρια του νοσοκομείο διέταξε κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να...

Καμπανάκι από τους εξαγωγείς για ανεπαρκείς ελέγχους...

Βάσει των σχετικών δηλώσεων στο ΥπΑΑΤ, το 2024 διενεργήθηκαν...

Σοκ στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα – Ασθενής πήρε...

Η διοικήτρια του νοσοκομείο διέταξε κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι αρχαίοι Κρήτες «σκότωναν» συμβολικά τους νεκρούς τους

Η συναρπαστική ανακάλυψη διεθνούς ομάδας αρχαιολόγων. Στην Κρήτη, με τα...

Πώς μπορεί η μουσική να μας κάνει πιο υγιείς;

Μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Μαϊάμι έδειξε πως η...

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Σάββατο 26 Απριλίου – «Επιμένουν» τα καιρικά φαινόμενα – Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Αύριο, στην Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται...